Ποτσετίνο: «Πιστεύω ότι η Τότεναμ μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα – Αυτές τις ομάδες δεν θα προπονούσα»

Ποτσετίνο: «Πιστεύω ότι η Τότεναμ μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα – Αυτές τις ομάδες δεν θα προπονούσα»

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο μίλησε για την πορεία της Τότεναμ, αλλά και για το ποιες ομάδες δεν θα προπονούσε ποτέ.

Η Τσέλσι κοντραριστεί με την Τότεναμ για την Premier League και ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο θα τεθεί αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του.

Ο Αργεντίνος τεχνικός μίλησε για τη φετινή πορεία των «σπιρουνιών» τονίζοντας ότι μπορούν να πάρουν το πρωτάθλημα, ενώ ανέφερε τις ομάδες που δεν θα προπονούσε ποτέ.

Οι δηλώσεις του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο:

«Για μένα θα είναι μια ευτυχισμένη μέρα, αλλά αυτή είναι η ζωή και πρέπει να προχωρήσουμε. Είναι πραγματικά ξεχωριστό να επιστρέφουμε σε ένα μέρος όπου δημιουργήσαμε καταπληκτικές αναμνήσεις μαζί.

Είναι ξεχωριστό, δεν πρόκειται να πω ψέματα. Αυτό είναι αλήθεια. Είναι περίεργο συναίσθημα να επιστρέφω μετά από τέσσερα χρόνια… αλλά θα είναι μια χαρούμενη μέρα. Νιώθω ότι η Τότεναμ μπορεί πραγματικά να κατακτήσει το πρωτάθλημα, κάνουν εξαιρετική δουλειά.

Είχα πει ότι οι μόνες ομάδες που δεν θα προπονούσα ποτέ είναι η Άρσεναλ και η Μπαρτσελόνα. Ιστορικά, η Τσέλσι κέρδισε μεγάλα πράγματα. Χτίζουμε κάτι για το μέλλον. Χωρίς αμφιβολία, στο μέλλον η Τσέλσι θα είναι στην ίδια θέση (σ.σ. να κερδίσει ξανά τρόπαια)».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ