Κλοπ: «Προπονείται κανονικά ο Ντίαζ, περιμένουμε καλά νέα από την Κολομβία»

Κλοπ: «Προπονείται κανονικά ο Ντίαζ, περιμένουμε καλά νέα από την Κολομβία»

Στην υπόθεση του Λουίς Ντίαζ και της απαγωγής των γονιών του, αναφέρθηκε ο Γιούρκεν Κλοπ.

Ο Λουίς Ντίαζ περνά δύσκολες ώρες με όσα συμβαίνουν στην πατρίδα του, την Κολομβία, όπου ομάδα αγνώστων έχει απαγάγει τους γονείς του. Ευτυχώς η μητέρα του αφέθηκε ελεύθερη και οι αρχές δουλεύουν για να επιστρέψουν σώο και αβλαβή τον πατέρα του ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ.

Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε για την κατάσταση του 26χρονου μεσοεπιθετικού, τονίζοντας πως έχει επιστρέψει στις προπονήσεις, ενώ ξεκαθάρισε ότι όλοι περιμένουν καλά νέα από την Κολομβία.

Οι δηλώσεις του Γιούρκεν Κλοπ:

«Ο Λουίς ήταν στην προπόνηση πριν από δύο ημέρες, προπονήθηκε την Πέμπτη και θα είναι και σήμερα μαζί με την ομάδα. Αν αισθάνεται καλά, θα είναι εδώ. Μπορείς να δεις πως όταν είναι μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά είναι καλά, αλλά μπορείς επίσης να καταλάβεις πως δεν έχει κοιμηθεί πολύ. Θα πρέπει να δούμε την κατάστασή του.

Μου έρχονται νέα από την Κολομβία και οτιδήποτε μας δίνει ελπίδα, είναι καλό. Περιμένουμε κάποια πραγματικά καλά νέα. Δεν ξέρω τι θα κάνουμε την Κυριακή, απλά περιμένουμε. Είναι θέμα δικό του, αν θα τεθεί στη διάθεση της ομάδας ή όχι. Δεν θα τον πιέσω καθόλου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ