Εξάσφαιρη Σίτι διέλυσε τη Μπόρνμουθ (6-1) – Ήττα για Γουέστ Χαμ πριν τον Ολυμπιακό (3-2)

Εξάσφαιρη Σίτι διέλυσε τη Μπόρνμουθ (6-1) – Ήττα για Γουέστ Χαμ πριν τον Ολυμπιακό (3-2)

Η Μάντσεστερ Σίτι με μία συνηθισμένη, υπερηχητική για την ίδια εμφάνιση, επικράτησε με 6-1 της Μπόρνμουθ, ενώ η Γουέστ Χαμ γνώρισε την ήττα από τη Μπρέντφορντ (3-2), με τον Μαυροπάνο να σημειώνει αυτογκόλ.

Η Μάντσεστερ Σίτι, έστω και προσωρινά ανέβηκε στην κορυφή της Premier League, καθώς επικράτησε με το ευρύ 6-1 της Μπόρνμουθ, με τον Τζερεμί Ντοκού να πραγματοποιεί μία φανταστική εμφάνιση με 1 γκολ και 4 ασίστ.

Η Γουέστ Χαμ πριν υποδεχθεί τον Ολυμπιακό, για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, γνώρισε την ήττα από την Μπρέντφορντ με 3-2, ενώ η Μπράιτον μπόρεσε να πάρει στο τέλος του αγώνα τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στην Έβερτον (1-1).

Διαβάστε επίσης: Τρομερό γκολ του Μλαντένοβιτς στη Λαμία (vid)

Η Σίτι άργησε να ανοίξει το σκορ, όμως μετά το 1-0 με τον Ντοκού στο 30′ το παιχνίδι είχε ουσιαστικά τελειώσει. Ο Ντοκού στη συνέχεια σέρβιρε κατά σειρά στους Μπερνάντο Σίλβα (33′), Ακάντζι (37′), Φόντεν (64′) και ξανά Μπερνάντο Σίλβα (84′), πριν κάνει το τελικό 6-1 ο Ακέ στο 88′. Για τη Μπόρνμουθ είχε μειώσει ο Σινιστέρα στο 74ο λεπτό.

Η Γουέστ Χαμ ηττήθηκε εκ νέου στο πρωτάθλημα, από την Μπρέντφορντ αυτή τη φορά, που έφτασε τις 3 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα. Ο Μοπέ άνοιξε το σκορ στο 11′, τα «Σφυριά» έκαναν την ανατροπή με τους Κούντους (19′) και Μπόουεν (26′), όμως ο Μαυροπάνος ήταν άτυχος αφού σημείωσε αυτογκόλ και οδήγησε στην ισοφάριση των γηπεδούχων στο 55ο λεπτό. Ο Κόλινς ήταν αυτός που στο 69′ έδωσε τη νίκη με δικό του γκολ στην Μπρέντφορντ.

Στο παιχνίδι της Έβερτον με την Μπράιτον, ο Μικολένκο έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους στο 7′, το γκολ του Ντανκ ακυρώθηκε για οφσάιντ στο 14′, όμως με αυτογκόλ του Άσλει Γιανγκ στο 84′, οι «Γλάροι» πήραν το βαθμό της ισοπαλίας.

Η Κρίσταλ Πάλας με τα γκολ των Σλουπ (22′) και Μίτσελ (90+4′) πέρασε από το «Τερφ Μουρ» της Μπέρνλι, ενώ η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ πέτυχε την πρώτη της νίκη στη σεζόν, με 2-1 κόντρα στην Γουλβς. Ο Άρτσερ έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους στο 72′, ο Μπέλεγκαρντ ισοφάρισε σε 1-1 στο 89′ όμως ο Νόργουντ με εύστοχο χτυπημα πέναλτι στο 90+10′ έδωσε τη νίκη στους γηπεδούχους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ