Έτοιμος για την επιστροφή του ο Λάβια στη Τσέλσι!

Έτοιμος για την επιστροφή του ο Λάβια στη Τσέλσι!

Ο Ρομέο Λάβια έχει αναρρώσει πλήρως από τον τραυματισμό του και όλα δείχνουν ότι δεν θα αργήσει το ντεμπούτο του με τη Τσέλσι.

Ο Ρομέο Λάβια αποτέλεσε ένα από τα μεγαλύτερα μεταγραφικά σίριαλ του καλοκαιριού με την Τσέλσι να δαπανά περίπου 62 εκατομμύρια ευρώ για να αποσπάσει την υπογραφή του και να προτιμήσει τους Μπλε του Λονδίνου από την Λίβερπουλ, που επίσης ενδιαφερόταν για τον Βέλγο μέσο.

Ωστόσο, ο 19χρονος άσος ακόμα δεν έχει πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με την φανέλα της Τσέλσι καθώς ταλαιπωρείται από  τραυματισμό στον αστράγαλο. Πλέον όμως ο πρώην παίκτης της Σαουθάμπτον, βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του, έχοντας επιστρέψει και στις προπονήσεις της ομάδας του.

Διαβάστε επίσης: Σοκ στο NBA: Ο ΜακΚόλουμ διαγνώστηκε με κατεστραμμένο πνεύμονα!

Σύμφωνα με τα Αγγλικά Μέσα, η επιστροφή του Λάβια δεν θα αργήσει, δίνοντας έτσι μια επιπλέον επιλογή  για τη μεσαία γραμμή στο προπονητή της Τσέλσι, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, ο οποίος από την αρχή της χρονιάς έχει δει αρκετούς από τους βασικούς του ποδοσφαιριστές να απουσιάζουν από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις λόγω τραυματισμών.

Παρ’ όλα αυτά, το ιατρικό επιτελείο της Τσέλσι δεν θέλει να βιαστεί με τον Λάβια και έχει ενημερώσει ότι ο Βέλγος θα υπολογίζεται κανονικά από τις αρχές του Δεκέμβρη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ