Μάντσεστερ Σίτι: «Τρέχει» για το ντέρμπι με την Τσέλσι ο Χάαλαντ

Μάντσεστερ Σίτι: «Τρέχει» για το ντέρμπι με την Τσέλσι ο Χάαλαντ

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ υπέστη διάστρεμμα στην αναμέτρηση της Σίτι με την Μπόρνμουθ και πλέον κάνει αγώνα δρόμου για το ντέρμπι με την Τσέλσι.

«Συναγερμός» στις τάξεις της Μάντσεστερ Σίτι με τον Έρλινγκ Χάαλαντ!

Ο Νορβηγός επιθετικός υπέστη διάστρεμμα στο ματς με την Μπόρνμουθ για την 11η αγωνιστική της Premier League και πλέον «τρέχει» για το ντέρμπι με την Τσέλσι (12/11).

Διαβάστε επίσης: Ιστορικό επίτευγμα του Φορτούνη: Πρώτος σε ασίστ στην ιστορία του Ολυμπιακού

Ο σούπερ σταρ των «Πολιτών» τραυματίστηκε στον αστράγαλο σύμφωνα με τον Πεπ Γκουαρδιόλα ο οποίος ανέφερε: «Έχει διάστρεμμα στον αστράγαλο, δε θέλαμε να ρισκάρουμε την κατάσταση, δεν ένιωθε άνετα. Θα επιστρέψει ίσως την Τρίτη ή την επόμενη Κυριακή».

Ο Χάαλαντ αποτελεί τη Νο1 λύση στην κορυφή της επίθεσης για την ομάδα του Πεπ και σίγουρα η απουσία του από ένα τέτοιο ντέρμπι θα είναι εμφανής. Υπενθυμίζεται πως αν ο Νορβηγός στράικερ απουσιάσει από το ντέρμπι η αμέσως επόμενη λύση είναι αυτή του Άλβαρεζ ο οποίος λόγω του τραυματισμού του Ντε Μπρόινε έχει συνηθίσει να αγωνίζεται στην θέση του επιθετικού χαφ.

Η Σίτι βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 27 βαθμούς, ενώ οι μπλε στην 13η με 12.

Πολλά τα ερωτήματα για τον προπονητή της Σίτι που καλείται να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα σχεδόν μία εβδομάδα πριν τον αγώνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ