Ετοιμάζουν «μπαμ» με αστέρι της Γιουνάιτεντ οι Σαουδάραβες

Ετοιμάζουν «μπαμ» με αστέρι της Γιουνάιτεντ οι Σαουδάραβες

Ασταμάτητοι οι Σαουδάραβες, με ομάδα της χώρας να έχει ως μεταγραφικό στόχο, σημαντικό παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι ποδοσφαιρικοί παράγοντες στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας συνεχίζουν να «κυνηγούν» μεγάλα αστέρια της Ευρώπης και στοχεύουν πλέον στον Κέβιν Ντε Μπρόινε.

Οι υπεύθυνοι της Pro League δεν σταματούν και συνεχίζουν να διαπραγματεύονται και με άλλους διάσημους άσους, έχοντας στις σκέψεις τους και τον Βέλγο σταρ της Μάντσεστερ Σίτι, αλλά έρχεται στο προσκήνιο και το όνομα του Μπρούνο Φερνάντες.

Διαβάστε επίσης: Νέα σενάρια για μεταγραφή στον Ολυμπιακό – Ποιος NBAερ προστέθηκε στη λίστα του Μπαρτζώκα (vid)

Να σημειωθεί πως στη θερινή μεταγραφική περίοδο οι ομάδες του πρωταθλήματος δαπάνησαν συνολικά 870 εκατ. ευρώ και τώρα η αραβική λίγκα στρέφεται στον Πορτογάλο αρχηγό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θέλουν να πάρουν τα δικαιώματα του στη θερινή μεταγραφική περίοδο, όπως σχετικά αναφέρουν Μέσα ενημέρωσης από την Ιταλία.

Το PIF, το οποίο διαχειρίζεται τις τέσσερεις κορυφαίες ομάδες του εγχώριου πρωταθλήματος (Αλ Νασρ, Αλ Ιτιχάντ, Αλ Αχλί, Αλ Χιλάλ), αναμένεται να προσεγγίσει τον 29χρονο μεσοεπιθετικό το καλοκαίρι του 2024, ενώ οι επαφές ενδέχεται να ξεκινήσουν το επόμενο διάστημα.

Ο 29χρονος άσος έχει 66 γκολ και 57 ασίστ σε 199 συμμετοχές από το 2020, όταν πήγε στο Μάντσεστερ από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ενώ φέτος έχει τρία γκολ σε 11 ματς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ