Ποια είναι η κατάσταση των Άντονι και Σάντσο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ποια είναι η κατάσταση των Άντονι και Σάντσο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η κατάσταση που επικρατεί στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εντός κι εκτός αποδυτηρίων δεν είναι η ιδανική με τον Άντονι να μην ανταπεξέρχεται στις απαιτήσεις του συλλόγου, την ίδια ώρα που ο Σάντσο βρίσκεται στην... απέξω.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται το τελευταίο χρονικό διάστημα σε περίοδο κρίσης. Τόσο αγωνιστικά όσο και αποδυτηριακά…

Η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ δεν είναι σταθερή στην απόδοσή της και αυτό φαίνεται κι από τα αποτελέσματα. Ο Ολλανδός τεχνικός καλείται να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα με ένα από αυτά να είναι ο Άντονι.

Διαβάστε επίσης: Καμπάλα Κ19 – Ολυμπιακός Κ19 0-3: Τριάρα και με το ένα πόδι στην επόμενη φάση του Youth League

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2022 από τον Άγιαξ έναντι 95 εκατ. ευρώ. Έκτοτε ο 23χρονος δεν έχει καταφέρει να εγκλιματιστεί στην ομάδα αλλά και στο στιλ παιχνιδιού που ζητάει ο προπονητής του. Τα τελευταία 24ωρα κυκλοφόρησαν αγγλικά δημοσιεύματα τα οποία ανέφεραν πως ο Άντονι θα αποτελούσε μέρος μία συμφωνίας που θα έφερνε τον Γκάμπριελ Μπαρμπόσα της Φλαμένγκο στο Νησί, ενώ ο ίδιος θα ακολουθούσε το αντίθετο δρομολόγιο.

Όμως, ο έγκριτος Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα και με δικό του tweet τόνισε πως η επιστροφή του στη Βραζιλία ή οποιοσδήποτε άλλος δανεισμός δεν εξετάζεται καν.

Με αυτό το σκεπτικό ο Τεν Χαγκ υποστηρίζει τον παίκτη του δείχνοντας ότι δεν έχει παρατήσει εντελώς την περίπτωσή του. Μάλιστα στο ίδιο tweet ο Ρομάνο αναφέρθηκε ξανά στην περίπτωση του Τζέιντον Σάντσο ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τους «κόκκινους διαβόλους» τον προσεχή Γενάρη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ