Ο Γκάρεθ Μπέιλ θέλει Γιουνάιτεντ!

Ο Γκάρεθ Μπέιλ θέλει Γιουνάιτεντ!

Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ ο Ουαλός, θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, καθώς όπως άφησε να εννοηθεί και ο ίδιος, δεν είναι ευχαριστημένος από τη συνεργασία του με τον Ζιντάν στη Ρεάλ.

Ο Γκάρεθ Μπέιλ με δηλώσεις που έκανε μετά τον χθεσινό (26/5) τελικό του Champions League άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο αποχώρησής του από τη Ρεάλ Μαδρίτης, εκφράζοντας παράλληλα την έντονη δυσαρέσκειά του για τον τρόπο που τον χρησιμοποιεί ο Ζιενεντίν Ζιντάν.

Λίγες ώρες μετά τον θρίαμβο της βασίλισσας επί της Λίβερπουλ με 3-1, με τον Ουαλό να αναδεικνύεται σε μεγάλο πρωταγωνιστή, οι… σειρήνες από άλλες ομάδες ήδη άρχισαν να ηχούν στα αυτιά του!

Όπως αναφέρει η αγγλική The Sun, ο Μπέιλ επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο για να πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένα μεταγραφή θα πρέπει να χαμηλώσει τις οικονομικές του απαιτήσεις.

«Πρέπει να παίζω κάθε βδομάδα, κάτι που δε συνέβη αυτή τη σεζόν. Είχαν ένα τραυματισμό για 5-6 εβδομάδες κατά τη διάρκεια της σεζόν, όμως στη συνέχεια ήμουν απολύτως καλά», είπε μετά το φινάλε του τελικού, ενώ συμπλήρωσε με νόημα: «Πρέπει καθίσω με τον μάνατζέρ μου το καλοκαίρι και να συζητήσουμε για να δούμε τι θα κάνουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ