Η συγκίνηση του πατέρα του Ντίας την στιγμή που επιστρέφει στην οικογένειά του (vid)

Η συγκίνηση του πατέρα του Ντίας την στιγμή που επιστρέφει στην οικογένειά του (vid)

Η εμφανέστατη συγκίνηση του πατέρα του Λουίς Ντίας την στιγμή που επιστρέφει στην οικογένειά του μετά την απαγωγή του.

Οι γονείς του Λούις Ντίας έπεσαν θύματα απαγωγής στην Κολομβία. Οι απαγωγείς ελευθέρωσαν πρώτα την μητέρα του επιθετικού της Λίβερπουλ, αλλά συνέχισαν να κρατούν τον πατέρα του.

Εν τέλει, έπειτα από 12 μέρες, αφέθηκε ελεύθερος κι ο πατέρας του Κολομβιανού ελεύθερος και γύρισε στην οικογένειά του. Το video που κυκλοφορεί στα social media δείχνει τη συγκίνηση του πατέρα του, την στιγμή της επανένωσης με τα αγαπημένα του άτομα.

Διαβάστε επίσης: Η «κατάρα» της Νέας Φιλαδέλφειας: Το αρνητικό σερί 13 χρόνων της ΑΕΚ και αυτό που δεν έχει συμβεί ποτέ (vids)

Ο Κολομβιανός επιθετικός της Λίβερπουλ, παρ’ όλη τη δύσκολη περίοδο που διανύει, επέστρεψε στην Αγγλία και τις προπονήσεις και μάλιστα έδωσε το βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του, με το γκολ που πέτυχε στο 90+5′ στην εκτός έδρας αναμέτρηση των «Κόκκινων» κόντρα στη Φούλαμ, που έληξε 1-1.

Θυμίζουμε πως, η Τσιλένις Μαρουλάντα, μητέρα του  24χρονου Κολομβιανού διεθνή επιθετικού της Λίβερπουλ Λουίς Ντίας αφέθηκε ελεύθερη, λίγες ώρες μετά την απαγωγή της στην Κολομβία μαζί με τον πατέρα του παίκτη.

Δείτε το βίντεο της επιστροφής του πατέρα του Ντίας:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ