«All in» από Αρτέτα για τον Τόνεϊ

«All in» από Αρτέτα για τον Τόνεϊ

Αποφασισμένος να προχωρήσει στην απόκτηση του Ίβαν Τόνεϊ, είναι ο προπονητής της Άρσεναλ, Μικέλ Αρτέτα.

Οι αγωνιστικοί πονοκέφαλοι αυξάνονται για τον προπονητή της Άρσεναλ, Μικέλ Αρτέτα, με τη λίστα των τραυματιών να αυξάνεται παιχνίδι με το παιχνίδι. Μετά τους Γκάμπριελ Ζεσούς, Τίμπερ, Έντεγκαρντ και Σμιθ-Ρόου, ο Βάσκος προπονητής δε θα μπορεί να υπολογίζει μέχρι και το τέλος του 2023 στον Τόμας Πάρτεϊ.

Ακόμα περισσότερη δύναμη θέλει να προσθέσει ο Αρτέτα στην επίθεση της Άρσεναλ και φέρεται να στοχεύει στον Ιβάν Τόνεϊ, για την απόκτηση του οποίου θα πρέπει πρώτα ο Ισπανός κόουτς να προχωρήσει σε πωλήσεις παικτών από το «Έμιρεϊτς».

Διαβάστε επίσης: Nίκη των Κινγκς, του θετικού Βεζένκοφ, επί των Θάντερ (105-98) – Πήραν το… ντέρμπι με τους Σανς οι Λέικερς (119-122)

Η έγκυρη ιστοσελίδα Athletic αναφέρει πως ο τεχνικός των «κανονιέρηδων» ενδέχεται να πουλήσει μέχρι και τέσσερις ποδοσφαιριστές στη χειμερινή περίοδο των μετακινήσεων, προκειμένου να εξοικονομήσει χρήματα.

Αυτά, θα πρέπει να ξεπεράσουν τα 100 εκατ.λίρες και αν επιτευχθεί ο στόχος για την Άρσεναλ, τότε θα γίνει κίνηση για τον Τόνεϊ.

Ο Άγγλος επιθετικός της Μπρέντφορντ από τον Ιανουάριο και μετά θα μπορεί πλέον να επιστρέψει στη δράση, αφού θα έχει ολοκληρωθεί η ποινή αποκλεισμού που του έχει επιβληθεί για την παράνομη στοιχηματική του δραστηριότητα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ