Μήνυμα ειρήνης από τον Χάαλαντ: «Κανένα αθώο παιδί δεν αξίζει να πεθάνει»

Μήνυμα ειρήνης από τον Χάαλαντ: «Κανένα αθώο παιδί δεν αξίζει να πεθάνει»

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ βγήκε «μπροστά» και έστειλε το δικό του μήνυμα ειρήνης, κατά του πολέμου που διαδραματίζεται στη Γάζα.

Πολλοί μεγάλοι αθλητές ανά τον κόσμο το τελευταίο διάστημα, εκμεταλλεύονται τη φήμη τους και την απήχηση που έχουν στον κόσμο για να περνούν μηνύματα υπέρ της ειρήνης, με αφορμή την πολεμική σύγκρουση ανάμεσα σε Ισραήλ και Παλαιστίνη.

Θέση πήρε και ο Έρλινγκ Χάαλαντ, με τον Νορβηγό επιθετικό της Μάντσεστερ Σίτι να στέλνει το δικό του μήνυμα για τη σημασία της ανθρώπινης και πόσο μάλλον της παιδικής ζωής.

Διαβάστε επίσης: Λουίς Σουάρες: Σαν το… παλιό καλό κρασί (vids)

Χιλιάδες άνθρωποι, ανάμεσά τους και πολλά μικρά παιδιά χάνουν καθημερινά τη ζωή τους, εξαιτίας των βομβαρδισμών που λαμβάνουν χώρα στην πολύπαθη λωρίδα της Γάζας.

Ο Χάαλαντ δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media, από την είσοδο των δύο ομάδων, στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής της Premier League, ανάμεσα σε Σίτι και Μπόρνμουθ, εκεί όπου οι «Πολίτες» επικράτησαν με το ευρύ 6-1.

Στη συγκεκριμένη φωτογραφία φαίνεται να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο κρατώντας δεξιά και αριστερά του δύο μικρά κοριτσάκια, όπως όλοι οι αθλητές που μπαίνουν μαζί με μικρά παιδάκια από τις ακαδημίες των ομάδων στο γήπεδο πριν κάθε αγώνα.

Ο Νορβηγός κάτω από τη φωτογραφία πρόσθεσε τη λεζάντα: «Κανένα αθώο παιδί δεν αξίζει να πεθάνει», δείχνοντας τη στεναχώρια του για την κατάσταση που επικρατεί και για τις ζωές που χάνονται άδικα στο μέτωπο του πολέμου.

Πρόσθεσε δίπλα από τη λεζάντα και το hashtag «peace», για να στείλει και ο ίδιος από την πλευρά του το μήνυμα για Παγκόσμια Ειρήνη, σε τόσο σκληρές και δύσκολες καταστάσεις.

Δείτε τι δημοσίευσε στα social media o Έρλινγκ Χάαλαντ: 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ