Νέο πρόβλημα για την άμυνα της Γιουνάιτεντ

Νέο πρόβλημα για την άμυνα της Γιουνάιτεντ

Άλλη μία απουσία στο κέντρο της άμυνας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θα έχει να αντιμετωπίσει ο Έρικ Τεν Χαγκ.

Ο Τζόνι Έβανς θα μείνει εκτός δράσης για τις «επόμενες εβδομάδες» λόγω καταπόνησης του μηρού, ανακοίνωσε η ομάδα του, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Έβανς, που τραυματίστηκε στο πρώτο ημίχρονο της ήττας της Γιουνάιτεντ στο Champions League με 4-3 από την Κοπεγχάγη, εντάσσεται σε μια μακρά λίστα τραυματισμών στη Γιουνάιτεντ, η οποία παραμένει χωρίς τους αμυντικούς Λισάντρο Μαρτίνεθ, Λουκ Σο, Τάιρελ Μαλάσια και τον μέσο Κασεμίρο.

Διαβάστε επίσης: Nίκη των Κινγκς, του θετικού Βεζένκοφ, επί των Θάντερ (105-98) – Πήραν το… ντέρμπι με τους Σανς οι Λέικερς (119-122)

Ο 35χρονος θα χάσει τους τελευταίους αγώνες της Βόρειας Ιρλανδίας στα προκριματικά του Euro 2024, με τη Φινλανδία και τη Δανία. Η Βόρεια Ιρλανδία, πέμπτη στον 8ο όμιλο με έξι βαθμούς, ταξιδεύει στη Φινλανδία την επόμενη Παρασκευή (17/11) πριν φιλοξενήσει τη Δανία στις 20 Νοεμβρίου.

Ο Έβανς επέστρεψε στη Γιουνάιτεντ με μονοετές συμβόλαιο τον Σεπτέμβριο, οκτώ χρόνια μετά την αποχώρησή του από το «Ολντ Τράφορντ» κι έχει ξεκινήσει σε πέντε αγώνες πρωταθλήματος.

Η Γιουνάιτεντ βρίσκεται στην όγδοη θέση της κορυφαίας αγγλικής κατηγορίας με 18 βαθμούς σε 11 αγώνες και φιλοξενεί τη νεοφώτιστη Λούτον αργότερα το Σάββατο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ