«Υπογράφει στην Άρσεναλ ο Σωκράτης»

«Υπογράφει στην Άρσεναλ ο Σωκράτης»

Μια ανάσα από τη μεταγραφή του στην Άρσεναλ φέρεται να βρίσκεται ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Τον τελευταίο καιρό υπάρχει έντονη φημολογία πως η Άρσεναλ κάνει τα πάντα προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Σωκράτη Παπασταθόπουλου. Οι Λονδρέζοι φέρονται να βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με την Ντόρτμουντ και όλα δείχνουν πως έχει επέλθει συμφωνία στα 18 εκατ. ευρώ.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, το γερμανικό περιοδικό «Kicker» ανέφερε πως η Άρσεναλ έχει βάλει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων μια πρόταση 15 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ η Μπορούσια Ντόρτμουντ ζητάει 18 για να δώσει τη συγκατάθεση της. Τελικά σύμφωνα με το BBC, ο Σωκράτης φαίνεται πως κλείνει στην αγγλική ομάδα, καθώς τα έχουν βρει και οι δύο ομάδες, αλλά κι ο ποδοσφαιριστής.

Αξίζει να σημειωθεί πως τίποτα δεν επιβεβαιώνεται, αλλά ούτε διαψεύδεται από καμία πλευρά, ενώ το μόνο σίγουρο είναι πως ο Σωκράτης θέλει να αποχωρήσει πια από τη Βεστφαλία, με πιθανότερο προορισμό το Λονδίνο.

Όπως όλα δείχνουν ο Σωκράτης θα ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Άρσεναλ μέσα στις επόμενες μέρες και θα αγωνιστεί σε άλλο ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα μετά την παρουσία του στη Μπουντεσλίγκα και την Serie A, ενώ εκεί θα βρει ακόμα έναν Έλληνα, τον Κωνσταντίνο Μαυροπάνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ