Απολογήθηκε στον Γκουαρντιόλα ο Ποτσετίνο

Απολογήθηκε στον Γκουαρντιόλα ο Ποτσετίνο

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο ζήτησε συγγνώμη από τον Πεπ Γκουαρντιόλα, στη συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση της Τσέλσι με την Μάντσεστερ Σίτι.

Ένας αγώνας υπό υψηλή ένταση, καθ΄ όλη τη διάρκειά του την Κυριακή, Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι χάρισαν ένα από τα καλύτερα σόου της σεζόν (4-4). Μια επική και τεταμένη συνάντηση, που σημαδεύτηκε από αμφισβητήσιμες διαιτητικές αποφάσεις.

Και δεν είναι ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο που θα πει το αντίθετο, καθώς ο Αργεντινός τεχνικός των γηπεδούχων έχασε την ψυχραιμία του στο τελευταίο σφύριγμα, κατευθυνόμενος προς τον διαιτητή Άντονι Τέιλορ.

Διαβάστε επίσης: Τσέλσι-Μάντσεστερ Σίτι: Ο αγώνας που μπήκε στα «classics» της Premier League (vid)

Ο τελευταίος, αναμφίβολα, δεν έδωσε πέναλτι υπέρ των «Μπλε» σε χέρι του Κάιλ Γουόκερ και διέκοψε την τελευταία και πολλά υποσχόμενη επίθεση των Λονδρέζων.

Η ένταση του ντέρμπι σε συνδυασμό με τις αποφάσεις του διεθνή ρέφερι έκαναν έξω φρενών τον Ποτσετίνο στο τέλος, αλλά εκ των υστέρων ο ίδιος μετάνιωσε για τον θυμό του.

«Πρέπει να ζητήσω συγγνώμη από τον Άντονι και τους διαιτητές. Εκείνη στιγμή ένιωσα ότι ο Ραχίμ (Στέρλινγκ) μπορούσε ίσως να σκοράρει το πέμπτο. Αλλά μου άξιζε να προειδοποιηθώ γιατί ξεπέρασα τα όρια. Δεν είναι καλή εικόνα για εμένα και το ποδόσφαιρο», είπε ο Ποτσετίνο.

«Θα ήθελα επίσης να του ζητήσω συγγνώμη (σ.σ. από τον Γκουαρδιόλα) γιατί εκείνη τη στιγμή δεν τον είδα». Πράγματι, έξαλλος ο Αργεντινός δεν πρόλαβε να δώσει τα χέρια με τον τεχνικό της Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Καταλανός τεχνικός, ωστόσο, δεν τον κατηγόρησε. «Κανένα πρόβλημα. Δεν πειράζει. Είναι τα συναισθήματα… μου συμβαίνει μερικές φορές», ήταν η τοποθέτησή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ