Τον αποθεώνουν… Όλι (vid)

Τον αποθεώνουν… Όλι (vid)

Ο Όλι Γουότκινς οδηγεί στην Άστον Βίλα σκοράροντας «κατά ριπάς»

Η Άστον Βίλα έχει μέχρι στιγμής πραγματοποιήσει μια εξαιρετική πορεία σε Πρέμιερ Λιγκ και Conference, με τον Ουνάι Έμέρι να είναι απόλυτα ικανοποιημένος για την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα του.

Η Βίλα βρίσκεται στην πέμπτη θέση του αγγλικού πρωταθλήματος με 25 βαθμούς, απέχοντας μόλις δύο πόντους από την κορυφή, εκεί που φιγουράρει η πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι.

Διαβάστε επίσης: Πέρασε (και) τον Ελ Αραμπί ο Φορτούνης και βγήκε στο κυνήγι του Ζιοβάνι…

Σε ότι αφορά τις υποχρεώσεις της στο Conference League, η Άστον Βίλα είναι στην πρώτη θέση του ομίλου, έχοντας εννιά βαθμούς μετά από τέσσερα παιχνίδια.

Δεν χωρά αμφιβολία πως η συμβολή του Ισπανού τεχνικού στην εντυπωσιακή πορεία της Βίλα είναι κάτι παραπάνω από μεγάλη, ωστόσο τα «φώτα» πέφτουν (και δικαιολογημένα) και στον Όλι Γουότκινς.

Σκοράρει ασταμάτητα

Ο σέντερ φορ της Άστον Βίλα διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας και εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις του στο σκοράρισμα.

Ο Άγγλος στράικερ αποδεικνύει σε κάθε ματς πόσο πολύτιμος είναι για την Άστον Βίλα και χωρίς αυτόν στο χορτάρι τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα.

Ο Γουότκινς έχει πετύχει 11 γκολ σε 19 παιχνίδια την φετινή σεζόν ενώ έχει δώσει και πέντε ασίστ.

Αριθμοί που φανερώνουν τον ηγετικό ρόλο του 28χρονου επιθετικού στην Άστον Βίλα της φετινής περιόδου.

Η αγγλική ομάδα είχε δαπανήσει 30 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του παίκτη πριν από τρία χρόνια και με τον Έμερι στον πάγκο της Βίλα, όλοι αποθεώνουν τον… όλι.

Η κορυφαία επίθεση στην Πρέμιερ Λιγκ

Ένα στοιχείο που σίγουρα βοηθά πολύ τον Άγγλο επιθετικό στο σκοράρισμα, είναι η επιθετική φιλοσοφία που έχει ο Ουνάι Έμερι.

Ο Ισπανός τεχνικός της Βίλα αρέσκεται στο επιθετικό στυλ παιχνιδιού κι αυτό βέβαια είναι κάτι που επιτρέπει στον Γουότκινς να σκοράρει ασταμάτητα.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι αυτή την στιγμή η Άστον Βίλα έχει την κορυφαία επίθεση στην μεγάλη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, έχοντας σκοράρει 29 γκολ.

Περισσότερα δηλαδή από την Μάντσεστερ Σίτι, την Λίβερπουλ και την Άρσεναλ.

Αξίζει επίσης εδώ να σημειωθεί ότι η ομάδα του Ουνάι Έμερι μετράει δεκατρείς συνεχόμενες εντός έδρας νίκες στην Πρέμιερ Λιγκ, έχοντας μετατρέψει το Βίλα Παρκ σε «κάστρο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ