Σπουδαία κίνηση από Τζέιμς: Επισκέφθηκε οπαδό της Τσέλσι που «πέθανε για 20 λεπτά» στο ματς κόντρα στην Σίτι (pic)

Σπουδαία κίνηση από Τζέιμς: Επισκέφθηκε οπαδό της Τσέλσι που «πέθανε για 20 λεπτά» στο ματς κόντρα στην Σίτι (pic)

Ο Ρις Τζέιμς επισκέφθηκε τον οπαδό της Τσέλσι που «πέθανε για 20 λεπτά» στο ματς κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι.

Ο αρχηγός της Τσέλσι, Ρις Τζέιμς, αποκάλυψε ότι επισκέφτηκε έναν οπαδό των Μπλε που υπέστη καρδιακή προσβολή κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Σίτι την περασμένη εβδομάδα.

Το ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες έληξε ισόπαλο 4-4, με την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα να επιστρέφει στην κορυφή και το ματς να θεωρείται ήδη από τα… κλασικά πλέον της Premier League. Όμως, όπως επιβεβαίωσε ο Τζέιμς στον λογαριασμό του στο Instagram το βράδυ της Πέμπτης (16/11), ο αγώνας στιγματίστηκε από ένα ιατρικό έκτακτο περιστατικό στις εξέδρες.

Διαβάστε επίσης: Ο «μυστικός δείπνος» του Ολυμπιακού – Πού έγινε, πότε, ποιοι συμμετείχαν, ποιοι το οργάνωσαν…

Οι γιατροί εργάστηκαν σκληρά για να σώσουν τη ζωή ενός οπαδού αφού υπέστη καρδιακή προσβολή ενώ παρακολουθούσε τον αγώνα και πλέον αναρρώνει αυτή τη στιγμή στο νοσοκομείο. Μοιράζοντας λεπτομέρειες σε μια συγκινητική ανάρτησή του μέσω των Stories του στο Instagram, ο Ρις Τζέιμς έγραψε:

«Επισκέφτηκα ένα νοσοκομείο σήμερα το απόγευμα για να δω έναν οπαδό της Τσέλσι που έπαθε καρδιακή προσβολή στον αγώνα μας με τη Μάντσεστερ Σίτι, ήταν νεκρός για 20 λεπτά και οι γιατροί κατάφεραν να σώσουν η ζωή του Ήταν ένας δυνατός άνδρας με μια καταπληκτική οικογένεια, είμαι τόσο χαρούμενος που αναρρώνει καλά. Η ζωή είναι τόσο πολύτιμη και απρόβλεπτη. Οτιδήποτε μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή, γι’ αυτό απολαύστε κάθε στιγμή ακόμα και όταν τα πράγματα είναι δύσκολα»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ