Ντε Μπρόινε: «Δεν… έγραψα εγώ το νέο τραγούδι του Drake»

Ντε Μπρόινε: «Δεν… έγραψα εγώ το νέο τραγούδι του Drake»

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε μπορεί να είδε το όνομά του στους στιχουργούς του νέου τραγουδιού του Drake, ωστόσο ο ίδιος τόνισε πως πρόκειται για κάποιο λάθος.

Ο μέσος της Μάντσεστερ Σίτι, Κέβιν Ντε Μπρόινε, μπορεί να είναι ένας από τους πλέον δημιουργικούς παίκτες στην Premier League, μοιράζοντας αφειδώς ασίστ, όμως χρειάστηκε την Παρασκευή (17/11) να ξεκαθαρίσει μέσα από μήνυμά του πως δεν είχε καμία «εμπλοκή» στο νέο τραγούδι του Καναδού ράπερ Drake, με τίτλο «Wick Man».

Το νέο τραγούδι του Drake κυκλοφόρησε την Παρασκευή (17/11) και στους τίτλους αναφέρεται πως ο Κέβιν Ντε Μπρόινε είναι ένας από τους στιχουργούς, ωθώντας τους ποδοσφαιρόφιλους να πιστέψουν πως ο διεθνής Βέλγος μέσος σχεδιάζει μια «εναλλακτική» καριέρα σ’ αυτή την περίοδο που είναι εκτός γηπέδων λόγω τραυματισμού.

Διαβάστε επίσης: Πανύψηλη, ζει στην επαρχία: Η «άγνωστη» αδερφή του Βασίλη Μπισμπίκη, Παναγιώτα, είναι «φτυστή» ο γνωστός ηθοποιός (pics)

Η viral εικόνα που κυκλοφόρησε παγκοσμίως τράβηξε γρήγορα την προσοχή του Ντε Μπρόινε, ο οποίος έγραψε αστειευόμενος στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram.

«Ο Drake χρειαζόταν μια… ασίστ. Πέρα απ’ την πλάκα δεν είμαι εγώ αυτός που αναφέρεται, αν και είμαι μεγάλος θαυμαστής του».

Ο Ντε Μπρόινε αναρρώνει αυτή τη στιγμή μετά από χειρουργική επέμβαση στον οπίσθιο μηριαίο όπου τραυματίστηκε στην 1η αγωνιστική της σεζόν της Premier League.

Η Σίτι έχασε την παρουσία του στη μεσαία γραμμή, με τον επιθετικό Έρλινγκ Χάαλαντ να «μπαίνει» σ’ όλη αυτή την κουβέντα στο Instagram γράφοντας πως «ο Drake δεν είναι μόνος» που χρειάζεται μια ασίστ», με τον Βέλγο να του απαντά στα σχόλια σε πολύ χαλαρό κλίμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ