Θέλει Τσέλσι και δεν το κρύβει ο Όσιμεν (pic)

Θέλει Τσέλσι και δεν το κρύβει ο Όσιμεν (pic)

Η Τσέλσι έχει βάλει στο στόχαστρο της τον Βίκτορ Όσιμεν, με τον Νιγηριανό επιθετικό να μην αποκλείει το ενδεχόμενο να ενταχθεί στους «Μπλε».

Η Τσέλσι μοιάζει να είναι ο πιο πιθανός προορισμός του Βίκτορ Όσιμεν, μετά την επικείμενη αποχώρησή του από τη Νάπολι, με τον Νιγηριανό επιθετικό να «πιέζει» για να συνεχίζει την καριέρα του στους «Μπλε» του Λονδίνου.

Ο ίδιος δεν θέλει να παραμείνει στη Νάπολι, με την κατάσταση ανάμεσα στον ίδιο και την ομάδα να μην είναι η καλύτερη δυνατή, μετά το σχόλια που είχε κάνει η ομάδα του ιταλικού νότου το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Διαβάστε επίσης: Καζακστάν: Με επιρροές από το ρωσικό ποδόσφαιρο

Πολλές είναι οι ομάδες που θα ήθελαν να τον κάνουν δικό τους, με τα «μεγαθήρια» της Premier League να έχουν τον πρώτο λόγο. Σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ και συγκεκριμένα την «Daily Mail», ο Όσιμεν μοιάζει να είναι πιο κοντά στην Τσέλσι, κάτι το οποίο φαίνεται να θέλει και ο ίδιος, μιας και έχει δηλώσει πως έχει από μικρός φανέλα τόσο των «Μπλε», όσο και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σε συνέντευξη που έδωσε στον άλλοτε Νιγηριανό μέσο της αγγλικής ομάδας, Όμπι Μίκελ είχε παραδεχθεί πως επιθυμεί να ενταχθεί στην Τσέλσι, καθώς ο Μίκελ του είχε πει: «την επόμενη σεζόν, ξέρω οτί θα έρθεις στην Τσέλσι», με τον Όσιμεν να απαντά: «Σου λέω, θα είμαι ο ατζέντης που θα μεσολαβήσει για τη συμφωνία».

«Θα φροντίσω να συμβεί αυτό. Φωνάζουμε για κάποιον σαν εσένα, από τότε που ο Ντρογκμπά έφυγε από τον σύλλογο», ήταν η απάντηση του συμπατριώτη του, δείχνοντας πόσο πολύ θέλει η ομάδα να αποκτήσει τον επιθετικό της Νάπολι που εδώ και ένα μήνα είναι τραυματίας, όμως έχει καταφέρει να σημειώσει στη σεζόν 6 γκολ σε 10 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ