Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Στην πόρτα της εξόδου 13 ποδοσφαιριστές

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Στην πόρτα της εξόδου 13 ποδοσφαιριστές

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήδη καταστρώνει τα πλάνα της για την νέα χρονιά και ετοιμάζει ολική ανανέωση στο ρόστερ της, βγάζοντας στο σφυρί 13 ποδοσφαιριστές της.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν πραγματοποιεί και τη καλύτερή της χρονιά, με τους φίλους  των Κόκκινων Διαβόλων να προσδοκούν σε πιο θετικά αποτελέσματα στο ξεκίνημα της σεζόν.

Η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ βρίσκεται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 21 βαθμούς, ενώ στο Champions League είναι τελευταία στον όμιλο με μόλις 3 βαθμούς. Γι’ αυτό τον λόγο, η Γιουνάιτεντ σχεδιάζει ήδη τα αγωνιστικά της πλάνα για την επόμενη χρονιά, έτσι ώστε να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό ρόστερ και να διεκδικήσει τίτλους.

Διαβάστε επίσης: Η μεγάλη «μάχη» για τον πρώτο σκόρερ: Οι Χάαλαντ-Κέιν, το… repeat του Εμπαπέ και ο 38χρονος Ρονάλντο (pics)

Σύμφωνα με την αγγλική ιστοσελίδα Mirror, οι Κόκκινοι Διάβολοι ετοιμάζουν ολική αναδόμηση στο ρόστερ. Αρχικά θέλουν να κάνουν χώρο στο ρόστερ και στη συνέχεια να προχωρήσουν σε προσθετικές κινήσεις. Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, στη Γιουνάιτεντ ήδη έχουν δημιουργήσει μια λίστα 13 ποδοσφαιριστών οι οποίοι δεν υπολογίζονται για τη νέα χρονιά και αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν το επόμενο καλοκαίρι.

Σέρχιο Ρεγκιλόν, Σοφιάν Άμραμπατ, Αντονί Μαρσιάλ, Τζέιντον Σάντσο, Μέισον Γκρίνγουντ, Ντόνι βαν ντε Μπεκ, Τζόνι Έβανς και Τομ Χίτον από τη πρώτη ομάδα και Μπράντον Γουίλιαμς, Άλβαρο Φερνάντεθ, Σόλα Σορτάϊρ, Τζο Χάγκιλ από τη δεύτερη ομάδα βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου και αναζητείται ο τρόπος για να αποχωρήσουν από το Ολντ Τράφορντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ