Άρσεναλ – Γουλβς 2-1: Aγχώθηκε στο τέλος, αλλά ξέφυγε με +4

Άρσεναλ – Γουλβς 2-1: Aγχώθηκε στο τέλος, αλλά ξέφυγε με +4

Η Άρσεναλ νίκησε με 2-1 τη Γουλβς και άνοιξε τη διαφορά από τη δεύτερη Σίτι στους τέσσερις βαθμούς. Άνετες νίκες και για Μπέρνλι, Μπρέντφορντ.

Η Αρσεναλ ξεκίνησε δυνατά, πέτυχε γρήγορα δύο γκολ και στη συνέχεια θέλησε να κατεβάσει ταχύτητα για να διαφυλάξει δυνάμεις και λίγο έλειψε να το πληρώσει, αλλά τελικά νίκησε με 2-1 στο Λονδίνο τη Γουλβς, για την 14η αγωνιστική στην Premier League, παραμένοντας έστω και αγχωτικά για μια ακόμη εβδομάδα στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Μίκελ Αρτέτα μπήκε στο γήπεδο με το… μαχαίρι στα δόντια και κατάφερε να προηγηθεί γρήγορα με τα γκολ των Σάκα (6′) και Οντεργκαρντ (13′), αλλά στα τελευταία λεπτά ανησύχησε τους φιλάθλους της, καθώς ο Κούνια μείωσε στο 86ο λεπτό και στις καθυστερήσεις πίεσε για το γκολ της ισοφάρισης.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός – Καρδίτσα 77-53: Εύκολο απόγευμα και τώρα… Εφές

Η Μπέρνλι στην καλύτερη φετινή εμφάνιση της, πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα, καθώς διέλυσε στην έδρα της τη Σέφιλντ Γιουνάτεντ με 5-0 στο ντέρμπι της «ουράς» και βλέπει τη συνέχεια με μεγαλύτερη αισιοδοξία, ελπίζοντας πως τελικά θ’ αποφύγει τον υποβιβασμό.

Στο ματς αυτό ο Τζορτζ Μπάλντοκ στάθηκε ξανά άτυχος. Ο Έλληνας διεθνής ακραίος μπακ υπέστη μυϊκό τραυματισμό και αντικαταστάθηκε στο 24ο λεπτό, έχοντας επιστρέψει προ εβδομάδων από απουσία 1,5 μήνα λόγω προβλήματος στη γάμπα. Την ίδια ώρα η Μπρέντφορντ επικρατούσε εύκολα με 3-1 της Λούτον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ