A piece of Art…eta

A piece of Art…eta

Βλέποντας κάποιος το γκολ που σημείωσε ο Όντεγκαρντ στο 13’ δεν μπορεί να αναφωνήσει ότι πρόκειται για έργο τέχνης.

Η Άρσεναλ συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία στην Πρέμιερ Λιγκ και η ομάδα του Λονδίνου παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, κατακτώντας τους τρεις βαθμούς κόντρα στην Γουλβς (2-1).

Έχει επισημανθεί πολλές φορές η συμβολή του Μίκελ Αρτέτα στο ελκυστικό θέαμα που παρουσιάζουν οι «κανονιέρηδες» και το πόσο έχει εξελίξει ο Ισπανός τεχνικός το ποδόσφαιρο που παίζει η Άρσεναλ.

Διαβάστε επίσης: Euro 2024: Πρεμιέρα με Τουρκία αν προκριθεί η Εθνική – Αναλυτικά το πρόγραμμα

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα των ιδεών του Αρτέτα στο χορτάρι, είναι το δεύτερο γκολ που πέτυχαν οι λονδρέζοι στο σημερινό παιχνίδι απέναντι στη Γουλβς.

Βλέποντας λοιπόν κάποιος το γκολ που σημείωσε ο Όντεγκαρντ στο 13’ δεν μπορεί να αναφωνήσει ότι πρόκειται για έργο τέχνης.

A piece of art…eta που θα έλεγαν και οι οπαδοί της Άρσεναλ για ν’ αποθεώσουν τον προπονητή τους και δεν θα έχουν άδικο.

Τριγωνομετρία επί… χόρτου

Ο τρόπος με τον οποίο κύλησε η μπάλα στο χορτάρι από τους παίκτες της ομάδας του Λονδίνου, φανερώνει και την δουλειά του προπονητή με τους «κανονιέρηδες» να εφαρμόζουν αρχές τριγωνομετρίας.

Πρόκειται αναμφίβολα για ένα γκολ που ενθουσίασε τους οπαδούς της Άρσεναλ που βρίσκονταν στις εξέδρες του Emirates αλλά και τους φιλάθλους που το παρακολούθησαν στην τηλεόραση ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Κι όσο για τα μηνύματα; Αυτά ήταν φυσικά αποθεωτικά, καθώς οι λονδρέζοι «εκρυψαν» την μπάλα και την… εμφάνισαν μετά από αρκετές πάσες στα δίχτυα της Γουλβς.

Η Άρσεναλ «καθάρισε» την υπόθεση νίκη πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο 15λεπτο της αναμέτρησης, αποκτώντας «αέρα» δύο τερμάτων και δεν χρειάστηκε να φορτσάρει στη συνέχεια της αναμέτρησης, αν και θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο φινάλε του αγώνα σε 2-1.

Με τη νίκη της αυτή η ομάδα του Λονδίνου παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας της Πρέμιερ Λιγκ, έχοντας τέσσερις βαθμούς διαφορά από την δεύτερη, Μάντσεστερ Σίτι αλλά κι έναν αγώνα περισσότερο.

Η Άρσεναλ βρίσκεται σε εκπληκτική φόρμα και δείχνει ότι είναι σε θέση να πετύχει αυτό που δεν μπόρεσε την περσινή σεζόν, την κατάκτηση δηλαδή του πρωταθλήματος στην Αγγλία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ