Τεν Χαγκ: «Είμαστε ενωμένοι, χτίζουμε την ομάδα και εξελισσόμαστε»

Τεν Χαγκ: «Είμαστε ενωμένοι, χτίζουμε την ομάδα και εξελισσόμαστε»

Ο Έρικ Τεν Χαγκ μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Πολλές είναι οι αναφορές που έρχονται από την Αγγλία και αναφέρουν πως ο Έρικ Τεν Χαγκ φαίνεται να έχει… χάσει τα αποδυτήρια, αλλά και την εμπιστοσύνη των παικτών.

Ο Ολλανδός τεχνικός πάντως, σε δηλώσεις του, τόνισε πως όλοι είναι ενωμένοι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πως εξελίσσονται καθημερινά, θέλοντας να χτίσουν κάτι καλό.

Οι δηλώσεις του Έρικ Τεν Χαγκ:

Για αν υπάρχει θέμα ενότητας στην ομάδα του: «Όπως για παράδειγμα στα παιχνίδια με την Μπρέντφορντ, με την Μπέρνλι, με την Φούλαμ, σε καθένα από αυτά τα παιχνίδια η ομάδα ήταν εκεί, δείχνοντας χαρακτήρα και αποφασιστικότητα ενωμένη. Δεν μπορείς να παίξεις τόσο καλό ποδόσφαιρο όσο αυτό που έχουμε παίξει πρόσφατα, αν δεν είσαι μια ενωμένη ομάδα. Υπάρχουν πολλές φήμες, αλλά δεν μας αποσυντονίζουν.

Βρισκόμαστε σε έναν σωστό δρόμο, γνωρίζουμε ότι βρισκόμαστε σε ένα μεταβατικό στάδιο, αλλά πάμε προς την σωστή κατεύθυνση. Χτίζουμε μια ομάδα και την εξελίσσουμε. Προοδεύουμε, νεαροί παίκτες έρχονται στην πρώτη ομάδα και μπορεί ο καθένας να καταλάβει ότι έχουν τις προοπτικές να συνεισφέρουν σε μια επιτυχημένη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του μέλλοντος».

Για το αν ποδοσφαιριστές του έχουν εκφράσει παράπονα: «Φυσικά, πάντα και σε κάθε ομάδα θα υπάρχουν παίκτες που δεν αγωνίζονται όσο θέλουν και δεν είναι χαρούμενοι, αυτό δεν είναι κάτι παράξενο. Πρέπει να περιμένουν την ευκαιρία τους. Πάντα είμαι ανοικτός προς τους παίκτες μου, ο καθένας μπορεί να έρθει να μου μιλήσει. Ίσως ένας-δύο να έχουν εκφράσει τις διαφωνίες τους, αλλά η πλειοψηφία θέλει να παίζουμε επιθετικά, δυναμικά, γενναία. Μπορούν να το υποστηρίξουν, το είδαμε με Γαλατασαράι και Έβερτον».

Για την ήττα από Νιούκαστλ: «Με τη Νιούκαστλ δεν παίξαμε όπως έπρεπε, το γνωρίζουμε. Δεν είμαστε χαρούμενοι με την εμφάνιση, αλλά μείναμε στο ματς και είχαμε δύο καλές ευκαιρίες για να πάρουμε τον βαθμό. Με λίγη περισσότερη αποφασιστικότητα, θα είχαμε πάρει κάτι. Δεν είμαστε ρομπότ. Αν παίζεις τρία ματς σε έξι μέρες, δύσκολα ματς, στο τέλος η κούραση θα είναι θέμα. Ποτέ ως δικαιολογία, αλλά υπάρχει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ