Τεν Χαγκ: «Πρέπει να κάνω αυτοκριτική, κάθε γκολ είναι διαφορετική ιστορία»

Τεν Χαγκ: «Πρέπει να κάνω αυτοκριτική, κάθε γκολ είναι διαφορετική ιστορία»

Ο Έρικ Τεν Χαγκ μετά την ισοπαλία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στη Γαλατάσαράι (3-3) αναφέρθηκε στην κριτική που πρέπει να γίνει εξηγώντας παράλληλα πως το κάθε γκολ που δέχθηκε η ομάδα του είναι διαφορετικό.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρότι προηγήθηκε με 1-3 μέσα στην έδρα της Γαλατάσαράι δεν κατάφερε να φύγει με το τρίποντο και πλέον βρίσκεται στην τελευταία θέση του ομίλου της στο Champions League.

Τα πράγματα έχουν γίνει πολύ δύσκολα για την ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ, ο οποίος στις δηλώσεις του μετά το ματς αναφέρθηκε στην κριτική που πρέπει να κάνει σε όλη την ομάδα και τον εαυτό του, ενώ φρόντισε να προσθέσει ότι το κάθε γκολ είναι μία διαφορετική ιστορία.

Διαβάστε επίσης: H απόλυτη «φάση» του Πετρούσεφ στον τελικό του Μουντομπάσκετ και ο Σάσα του λιμανιού…

Αναλυτικά όσα είπε:

«Κερδίζουμε και ύστερα χάνουμε (πόντους). Έπρεπε να είχαμε πάρει τους τρεις βαθμούς ξεκάθαρα. Αυτό γίνεται στα περισσότερα παιχνίδια: Εντός έδρας με τη Γαλατάσαράι και εκτός με την Κοπεγχάγη, παίξαμε τόσο καλά.

Θα χρειαστεί να δώσω ένα κομπλιμέντο στην ομάδα αλλά ταυτόχρονα πρέπει να την κριτικάρω όπως και εμάς: Το προπονητικό τιμ και εμένα ως προπονητή. Δεν αμυνόμαστε τόσο καλά. Προηγούμαστε με 3-1 και δεν πρέπει να κάνουμε τα λάθη που κάνουμε επειδή αυτό κάνει τη διαφορά.

Πιστεύω πως κάθε γκολ είναι μία διαφορετική ιστορία. Το πρώτο ήταν στο τρανζίσιον, το δεύτερο από μία ανούσια εκτέλεση φάουλ, ενώ στο τρίτο απλώς τρέξανε πιο πολύ από εμάς. Πρέπει να μάθουμε από αυτό».

Στη συνέχεια μίλησε για την ικανοποίησή του από την εικόνα των παικτών του ενώ ανέλαβε εξ ολοκλήρου την ευθύνη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ