Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : Ολοκληρώνεται του Φρεντ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : Ολοκληρώνεται του Φρεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει συμφωνήσει σε όλα για την απόκτηση του Φρεντ από τη Σαχτάρ και ο Βραζιλιάνος θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις κι εν συνεχεία θα ανακοινωθεί από τον αγγλικό σύλλογο.

Την επόμενη εβδομάδα ο Φρεντ θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να ολοκληρωθεί το deal με τη Σαχτάρ. Οι κόκκινοι διάβολοι θα πραγματοποιήσουν την πρώτη τους μεταγραφή με τον Βραζιλιάνο μέσο να στοιχίζει περίπου 60 εκατ. ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 25χρονος βρίσκεται ήδη στην Αγγλία, όπου προετοιμάζεται η εθνική Βραζιλίας για το Μουντιάλ, οπότε αυτό διευκολύνει την άμεση ολοκλήρωση της μεταγραφής. Ο Φρεντ αποτελούσε τον νούμερο ένα στόχο του Ζοσέ Μουρίνιο για τον χώρο του κέντρου και είναι δεδομένη και η επιθυμία του ίδιου του παίκτη να αγωνιστεί στην αγγλική ομάδα.

Ο Φρεντ (έχει ύψος 1.69) έπαιξε εφέτος σε 37 ματς, έχοντας 4 γκολ και 7 ασίστ. Με την εθνική Βραζιλίας έχει παίξει επτά φορές. Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, ο Φρεντ θα περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και θα ανακοινωθεί πριν το Μουντιάλ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ