Αρτέτα: «Ήμασταν καλύτεροι, η Άστον Βίλα δεν δημιούργησε τίποτα απολύτως»

Αρτέτα: «Ήμασταν καλύτεροι, η Άστον Βίλα δεν δημιούργησε τίποτα απολύτως»

Ο Μικέλ Αρτέτα, λίγο μετά την εκτός έδρας ήττα από την Άστον Βίλα με 1-0, μίλησε για την εικόνα της ομάδας του.

Η Άρσεναλ «ήταν η καλύτερη ομάδα» και «δεν άξιζε να χάσει» από την Άστον Βίλα που, αντίθετα, «δεν δημιούργησε απολύτως τίποτε», δήλωσε ο Μικέλ Αρτέτα, λίγο μετά την εκτός έδρας ήττα από την Αστον Βίλα με 1-0.

«Ήταν μια πολύ καλή εμφάνιση, νομίζω ότι ήμασταν η καλύτερη ομάδα και δεν αξίζαμε καθόλου να χάσουμε αυτό το ματς, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο», επεσήμανε ο προπονητής των «κανονιέρηδων», μιλώντας στο «SkySports» και πρόσθεσε:

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Το στοίχημα του Καρβαλιάλ με τον Μπιέλ

«Πρέπει να βάλεις την μπάλα στο πίσω μέρος των διχτυών και αυτό είναι το μόνο πράγμα που μας έλειψε σήμερα. Δημιουργήσαμε μεγάλες ευκαιρίες, παίζοντας ψηλά. Η Βίλα δεν δημιούργησε τίποτε απολύτως. Ωστόσο, χάσαμε τον αγώνα

Στο ίδιο «μήκος κύμματος» και ο αρχηγός της Αρσεναλ, Μάρτιν Έντεγκαρντ, ο οποίος επεσήμανε: «Είχαμε αρκετές ευκαιρίες για να νικήσουμε. Εχω την εντύπωση ότι δεν δημιούργησαν τίποτε εκτός από το γκολ. Αυτό συμβαίνει μερικές φορές. Δεν αξίζαμε να χάσουμε, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Είναι πολύ νωρίς στην σεζόν, για να γνωρίζουμε τον αντίκτυπο αυτής της ήττας. Η Βίλα είναι μια μεγάλη ομάδα και πρέπει να τους συγχαρούμε. Είναι καλά οργανωμένοι και καλοί με την μπάλα, αλλά ήμασταν η καλύτερη ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ