Ολυμπιακός: Το στοίχημα του Καρβαλιάλ με τον Μπιέλ

Ολυμπιακός: Το στοίχημα του Καρβαλιάλ με τον Μπιέλ

Ο Πεπ Μπιέλ αποτελεί ένα στοίχημα για τον Κάρλος Καρβαλιάλ στον Ολυμπιακό.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ δουλεύει εδώ και μερικά 24ωρα με τη νέα του ομάδα αφήνοντας για τα καλά στο παρελθόν τον Ντιέγκο Μαρίνεθ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να μάθει τους παίκτες του και αυτό το κάνει μέσω ιδιωτικών συναντήσεων με αυτούς. Φυσικά, ένα από τους παίκτες ήταν και ο Πεπ Μπιέλ.

Διαβάστε επίσης: Γκουαρντιόλα: «Η μοναδική ομάδα που θα αποτύχει αν δεν πάρει το πρωτάθλημα θα είναι η Σίτι»

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός δεν έχει καταφέρει τον ενάμιση χρόνο που βρίσκεται στους Πειραιώτες να αποδείξει την αξία του σε διάρκεια, πέφτοντας πολύ στο ροτέισον των προηγούμενων προπονητών. Ο Ολυμπιακός είχε δαπανήσει 6 εκατομμύρια ευρώ το καλοκαίρι του 2022 για να τον αποκτήσει από την Κοπεγχάγη και μέχρι στιγμής δεν του έχει βγει πλήρως.

Ο Καρβαλιάλ στις συζητήσεις που είχε με τον παίκτη τον ρώτησε σε ποια θέση προτιμά να παίζει αλλά του τόνισε επίσης ότι το σημαντικότερο είναι να τα δίνει όλα στο γήπεδο.

Με τα σενάρια απομάκρυνσής του από το λιμάνι να πληθαίνουν μέρα με τη μέρα, μετά το ενδιαφέρον ρωσικών ομάδων, τόσο ο Μπιελ όσο και ο ατζέντης του κρατάνε διαρκώς επαφή με σκοπό το καλύτερο για τον 27χρονο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ