Επιτέλους νίκη για τη Σίτι (1-2) – «Πάτησε» την Τσέλσι η Έβερτον (2-0)

Επιτέλους νίκη για τη Σίτι (1-2) – «Πάτησε» την Τσέλσι η Έβερτον (2-0)

Η Μάντσεστερ Σίτι επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα επικρατώντας της Λούτον με σκορ 2-1. Μεγάλη νίκη για την Έβερτον απέναντι στην Τσέλσι, ενώ «πεντάρα» έριξε η Φούλαμ στη Γουέστ Χαμ (5-0).

Τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη ήταν πάρα πολλά για τη Μάντσεστερ Σίτι που επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα επικρατώντας δύσκολα και με ανατροπή της Λούτον, εκτός έδρας, με σκορ 2-1, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Premier League.

Οι νεοφώτιστοι σκόραραν τους «πολίτες» στο φινάλε του πρώτου μέρους, με τον Αντεμπάγιο να κάνει το 1-0 στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. Οι παίκτες του Πεπ Γκουαρντιόλα όμως απάντησαν άμεσα στο δεύτερο ημίχρονο καθώς σε διάστημα τριών λεπτών έκαναν την ανατροπή. Ο Μπερνάρντο Σίλβα ισοφάρισε σε 1-1 στο 62′, με τον Τζακ Γκρίλις στο 65′ να διαμορφώνει το τελικό σκορ.

Τρίτη σερί νίκη για την Έβερτον που ξέφυγε από τη ζώνη του υποβιβασμού, αφού επιβλήθηκε με σκορ 2-0 της Τσέλσι που συνεχίζει να παραπαίει. Η… ιστορία του ματς γράφτηκε στο δεύτερο μέρος, με τον Ντουκουρέ να κάνει το 1-0 στο 54′ και τον Ντόμπιν στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων να σημειώνει το 2-0.

Τέλος, άλλη μία ευρεία νίκη για τη Φούλαμ που διέλυσε με σκορ 5-0 τη Γουέστ Χαμ εντός έδρας. Τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο για τους «κότατζερς» με δράστες τους Χιμένες (22′), Γουίλιαν (31′) και Ανταραμπιόγιο (40′). Το τελικό 5-0 διαμόρφωσαν οι Γουίλσον (60′) και Κάρλος Βινίσιους (88′).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Έβερτον-Τσέλσι 2-0

Φούλαμ-Γουέστ Χαμ 5-0

Λούτον-Μάντσεστερ Σίτι 1-2

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ