Αποκαλυπτικός Μίλνερ: «Ο Κλοπ χτύπησε τα χέρια στο τραπέζι και μού φώναξε σκάσε…»

Αποκαλυπτικός Μίλνερ: «Ο Κλοπ χτύπησε τα χέρια στο τραπέζι και μού φώναξε σκάσε…»

Ο Τζέιμς Μίλνερ θυμήθηκε μια παλιά ιστορία με πρωταγωνιστή εκείνον και τον Γιούργεν Κλοπ.

Μια ιδιαίτερη ιστορία με πρωταγωνιστή εκείνον και τον Γιούργκεν Κλοπ θυμήθηκε ο Τζέιμς Μίλνερ σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Ο πρώην μέσος της Λίβερπουλ ανέφερε πως έπειτα από ένα 2-2 με αντίπαλο τη Σάντερλαντ κι ενώ όλη η ομάδα βρισκόταν στα αποδυτήρια και όλοι μοιράζονταν τις σκέψεις τους, όταν πήγε εκείνος να μιλήσει, ο Γερμανός τεχνικός του φώναξε να… σκάσει, χτυπώντας τα χέρια στο τραπέζι.

Ο Μίλνερ πάντως ξεκαθάρισε πως είδε αμέσως τον Κλοπ να το μετανιώνει, τονίζοντας πως ήταν ένα περιστατικό που δεν επηρέασε την σχέση τους.

Οι δηλώσεις του Τζέιμς Μίλνερ:

«Ήταν πολύ καλός, ήταν ανοιχτός για σχόλια αλλά ίσως όχι εκείνη τη μέρα. Είχαμε μια στιγμή που μοιραζόμασταν τις σκέψεις μας και εγώ τις δικές μου και τον θυμάμαι να χτυπάει τα χέρια του στο τραπέζι και να φωνάζει: ‘Σκάσε’.

Ο Γιούργκεν ήταν εξαιρετικός, είχαμε μια εξαιρετική σχέση, ένας εξαιρετικός άνθρωπος εκτός γηπέδου. Ένας καταπληκτικός προπονητής που ένιωθα τις περισσότερες φορές ότι ήταν ανοιχτός και ακόμα κι αν δεν ήθελες τη συζήτηση, σου έδινε πίσω πράγματα.

Ένιωσα σαν να το σκέφτηκε μετά. Ένιωσα ότι το άφησε πίσω του και το μετάνιωσε. Τον είδα να αλλάζει πολύ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ