Ανακοινώθηκε από την Μπράιτον ο Μίλνερ (pic)

Ανακοινώθηκε από την Μπράιτον ο Μίλνερ (pic)

Ο Τζέιμς Μίλνερ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπράιτον για τον επόμενο χρόνο.

Το αντίθετο… δρομολόγιο από τον Αλέξις ΜακΑλιστερ ακολούθησε ο Τζέιμς Μίλνερ. Ο βετεράνος μέσος, που αποχώρησε από τη Λίβερπουλ μετά από οκταετή θητεία, υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με την Μπράιτον και θα προσπαθήσει να τη βοηθήσει με την εμπειρία του, στην παρθενική παρουσία της στα Κύπελλα Ευρώπης.

Ο 37χρονος χαφ θα αγωνιστεί την περίοδο 2023-24 στην Premier League για 22η συνεχόμενη σεζόν, έχοντας κάνει το ντεμπούτο του το 2002 με τη Λιντς, σε ηλικία 16 ετών. Με 619 συμμετοχές στο αγγλικό πρωτάθλημα, είναι ο τρίτος όλων των εποχών, πίσω από τον Γκάρεθ Μπάρι (652) και τον Ράιαν Γκιγκς (632), όπερ σημαίνει ότι μπορεί ακόμη και να ανέβει στην κορυφή την επόμενη χρονιά.

Διαβάστε επίσης: Γιατί η Γκλάντμπαχ έβαλε στο «σημάδι» της τον Ντόι

Ο Μίλνερ, ο οποίος στη διάρκεια της καριέρας του έχει αγωνιστεί επίσης στις Νιούκαστλ, Αστον Βίλα και Μάντσεστερ Σίτι, κατέκτησε με τη Λίβερπουλ ένα πρωτάθλημα, ένα κύπελλο, ένα λιγκ καπ, ένα Community Shield, ένα Champions League, ένα Σούπερ Καπ Ευρώπης και ένα Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων. Αποχώρησε από τους «ρεντς» έχοντας 332 συμμετοχές και 26 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ