Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Γεμάτο το… απουσιολόγιο του Τεν Χαγκ ενόψει Λίβερπουλ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Γεμάτο το… απουσιολόγιο του Τεν Χαγκ ενόψει Λίβερπουλ

Με πολλές απουσίες θα αντιμετωπίσει τη Λίβερπουλ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Ολλανδό τεχνικό των «κόκκινων διαβόλων» να καλείται να καλύψει τα κενά.

Το ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής στην Premier League θα διεξαχθεί στο «Άνφιλντ» ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μία ιστορική «μάχη» που… τρέχει ολόκληρες δεκαετίες. Βέβαια, τα τελευταία χρόνια το συγκεκριμένο ντέρμπι καταλήγει συνήθως στους «Reds», καθώς η αγωνιστική εικόνα της ομάδας του Μάντσεστερ συνεχίζει να απογοητεύει.

Διαβάστε επίσης: Superleague: Το «παράδοξο» με Φορτούνη, ο συνεπής Πινέδα και το… αουτσάιντερ από την Κρήτη (pics)

Οι «κόκκινοι διάβολοι» στα τελευταία πέντε παιχνίδια έχεις μόλις μία νίκη, μία ισοπαλία και τρεις ήττες. Ο Έρικ Τεν Χαγκ πέρα από την εικόνα στο γήπεδο καλείται να αντιμετωπίσει και πολλές απουσίες. Η Γιουνάιτεντ θα χρειαστεί να παραταχθεί με συνολικά οκτώ απουσίες με πολλές από αυτές να είναι βασικοί παίκτες. Αρχικά, ο αρχηγός της αγγλικής ομάδας, Μπρούνο Φερνάντες, μάζεψε κάρτες και θα είναι απών.

Στη συνέχεια οι Χάρι Μαγκουάιρ, Άντονι Μαρσιάλ, Κασεμίρο, Κρίστιαν Έρικσεν, Λισάντρο Μαρτίνεζ, Τάιλερ Μαλάσια και Μέισον Μάουντ είναι οι υπόλοιποι εφτά που θα παραμείνουν στα «πιτς» και θα χάσουν το ματς στο γήπεδο της Λίβερπουλ. Με όλα αυτά ως δεδομένο, η αποστολή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γίνεται ακόμη πιο δύσκολη και οι ελπίδες μειώνονται για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ