Νότιγχαμ Φόρεστ – Τότεναμ 0-2: Διπλό τετράδας για τα «Σπιρούνια»

Νότιγχαμ Φόρεστ – Τότεναμ 0-2: Διπλό τετράδας για τα «Σπιρούνια»

Η Τότεναμ μπόρεσε να πάρει ένα άνετο διπλό στο «Σίτι Γκράουντ» με 2-0, κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ, για να πλησιάσει στην 4άδα της Premier League.

Η Τότεναμ μετά την «κοιλιά» που έκανε με πέντε παιχνίδια μακριά από τη νίκη, επανήλθε δυναμικά με τη νίκη με 4-1 κόντρα στη Νιούκαστλ την προηγούμενη αγωνιστική και συνέχισε τις εξαιρετικές εμφανίσεις της και κόντρα στη Νότιγχαμ, περνώντας από το «Σίτι Γκράουντ» με 2-0.

Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Ποστέκογλου έπιασε τη Μάντσεστερ Σίτι στην 4η θέση στους 33 βαθμούς, έχοντας παιχνίδι περισσότερο.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ μπαίνουν απευθείας στους ομίλους του Champions League με τρελό σενάριο!

Τα «Σπιρούνια» βρήκαν το γκολ που έψαχναν στο πιο κατάλληλο σημείο. Ο Ριτσάρλισον, διανύοντας περίοδο φορμαρίσματος, μετά τα δύο γκολ του κόντρα στη Νιουκάστλ, πέτυχε ακόμη ένα με αντίπαλο τη Νότιγχαμ για το 0-1 στο 45+2′.

Η Νότιγχαμ έφτασε σε γκολ ισοφάρισης με τον Ελάνγκα στο 58ο λεπτό, όμως μετά από εξέταση της φάσης στο VAR το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Στο 65′ ο Κολουσέφσκι πέτυχε το 0-2, δίνοντας μεγάλο προβάδισμα νίκης στην Τότεναμ. Η ομάδα του Ποστέκογλου κατάφερε να πάρει τη νίκη, παρ’ όλο που έμεινε με 10 παίκτες από το 70ο λεπτό με την απευθείας κόκκινη κάρτα στον Μπισούμα.

Η Νότιγχαμ παραμένει στους 14 βαθμούς, στο +5 από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ η Τότεναμ συνεχίζει να βρίσκεται στο κυνήγι της τετράδας.

ΝΟΤΙΓΧΑΜ: Τέρνερ, Μπόλι (67′ Γουντ), Μουρίγιο, Ενιακατέ, Γουίλιαμς, Γέιτς, Μανγκαλά (83′ Χάντσον Οντόι), Κουγιατέ (68′ Ντανίλο), Τοφολό, Ελάνγκα, Γκιμπς-Γουάιτ.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Βικάριο, Πόρο, Ρομέρο, Ντέιβις, Ουντότζι, Σαρ, Μπισουμά, Τζόνσον (32′ Σκιπ), Κουλουσέβσκι, Σον (88′ Έμερσον), Ριτσάρλισον (72′ Χέιμπιεργκ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ