Ευχάριστα τα νέα για τον Λόκιερ που ανέκτησε τις αισθήσεις του – Παραμένει στο νοσοκομείο (pic)

Ευχάριστα τα νέα για τον Λόκιερ που ανέκτησε τις αισθήσεις του – Παραμένει στο νοσοκομείο (pic)

Η Λούτον έκανε γνωστό πως ο Τομ Λόκιερ έχει βρει τις αισθήσεις του και παραμένει στο νοσοκομείο.

Ο ποδοσφαιρικός πλανήτης «πάγωσε» όταν είδε τον Τομ Λόκιερ να καταρρέει στον αγωνιστικό χώρο, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα στη Λούτον και την Μπόρνμουθ.

O Oυαλός αμυντικός έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε στο χορτάρι στο 57ο λεπτό της συνάντησης, με τους γιατρούς να σπεύδουν άμεσα για να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες, ενώ στη συνέχεια ο παίκτης διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Όπως είναι λογικό όλοι προσεύχονται να πάνε όλα καλά, με τη Λούτον πάντως να φέρνει θετικά νέα, αφού όπως έκανε γνωστό ο Λόκιερ βρήκε ξανά τις αισθήσεις του και παραμένει φυσικά στο νοσοκομείο για να δεχθεί την φροντίδα των γιατρών.

«Όλοι ελπίζουμε και προσευχόμαστε για τον αρχηγό μας Τομ Λόκιερ, ο οποίος ευτυχώς ανταποκρίνεται και έχει διακομισθεί στο νοσοκομείο.

Δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς συνέβη και ποια είναι τα επόμενα βήματα σε αυτό το στάδιο, αλλά ευχαριστούμε την Μπόρνμουθ και το ιατρικό επιτελείο και των δύο ομάδων για την άμεση ανταπόκρισή τους, η οποία ήταν απολύτως εκπληκτική», τονίζει χαρακτηριστικά η Λούτον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ