«Καθάρισε» στο δεύτερο ημίχρονο η Άρσεναλ (2-0) – Ασταμάτητη η Άστον Βίλα (1-2)

«Καθάρισε» στο δεύτερο ημίχρονο η Άρσεναλ (2-0) – Ασταμάτητη η Άστον Βίλα (1-2)

Σκοράροντας δύο φορές; στο δεύτερο μέρος, η Άρσεναλ επιβλήθηκε της Μπράιτον με σκορ 2-0. Η Γουέστ Χαμ είχε εύκολο έργο απέναντι στη Γουλβς με 3-0, ενώ η Άστον Βίλα συνεχίζει να εντυπωσιάζει νικώντας 2-1 την Μπρέντφορντ.

Η Άρσεναλ ανέβηκε προσωρινά στην κορυφή της Premier League μετά την επικράτησή της με σκορ 2-0 επί της Μπράιτον, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του αγγλικού πρωταθλήματος, και θα περιμένει να δει το αποτέλεσμα του ντέρμπι της Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η… ιστορία της αναμέτρησης γράφτηκε στο δεύτερο μέρος, όπου οι «κανονιέρηδες» σκόραραν και τα δύο τους γκολ. Αρχικά ο Γκαμπριέλ Ζεσούς στο 53′ άνοιξε το σκορ για το 1-0, ενώ ο Κάι Χάβερτς στο 87′ κλείδωσε τη νίκη για το σύνολο του Μικέλ Αρτέτα.

Από κοντά για την κορυφή και η Άστον Βίλα, με την ομάδα του Ουνάι Έμερι να μην σταματά πουθενά, συνεχίζοντας την εξαιρετική της πορεία, μετά τη νίκη της με σκορ 2-1 επί της Μπρέντφορντ και μάλιστα με ανατροπή, σε ένα… τρελό ματς.

Οι «σφήκες» ευτύχισαν να προηγηθούν στο φινάλε του πρώτου μέρους με τον Λιούις-Πότερ να κάνει το 1-0 στο 45′. Οι γηπεδούχοι όμως έμειναν με δέκα παίκτες στο 71′ και… κατέρρευσαν. Ο Μορένο στο 77′ έφερε το ματς στα ίσα, ενώ οκτώ λεπτά αργότερα ο Γουότκινς έδωσε τη νίκη στους «χωριάτες» με το τελικό 2-1.

Μεγάλη νίκη πανηγύρισε και η Γουέστ Χαμ απέναντι στη Γουλβς, της οποίας και επιβλήθηκε με σκορ 3-0, καθαρίζοντας ουσιαστικά την αναμέτρηση από το πρώτο μέρος, ενώ στη συνέχεια έκανε σωστή διαχείριση για να πάρει το «τρίποντο».

Ο Κούντους ξεκίνησε δυναμικά καθώς μέσα σε δέκα λεπτά σημείωσε δύο γκολ, κάνοντας το 1-0 στο 22′ και το 2-0 στο 33′. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Μπόουεν στο 74ο λεπτό της συνάντησης.

Δείτε τα αποτελέσματα:

Άρσεναλ-Μπράιτον 2-0

Μπρέντφορντ-Άστον Βίλα 1-2

Γουέστ Χαμ-Γουλβς 3-0

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ