Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-0: Έξι λεπτά κυριαρχίας ήταν αρκετά για τα «σφυριά»

Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-0: Έξι λεπτά κυριαρχίας ήταν αρκετά για τα «σφυριά»

H Γουέστ Χαμ έκανε σημαντικό άλμα για τις ευρωπαϊκές θέσεις, κερδίζοντας με 2-0 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με δύο γκολ μέσα σε διάστημα 6 λεπτών.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδειξε πως τα προβλήματα της δεν μπορούν να κρυφτούν πίσω από το «πούλμαν» που κατέβασε στο Άνφιλντ κόντρα στη Λίβερπουλ το προηγούμενο Σαββατοκύριακο και γνώρισε εύκολα την ήττα με 2-0 από τη Γουέστ Χαμ, που την πέρασε στη βαθμολογία και κοιτά με αισιοδοξία τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Έξι λεπτά ήταν αρκετά για την ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες, που αφού άντεξε στις προσπάθειες των «Κόκκινων Διαβόλων» στο πρώτο ημίχρονο, έφτασε στο άνετο 2-0, που την φέρνει στην πρώτη 6άδα της βαθμολογίας.

Διαβάστε επίσης: Το «θέλω» του Λέο Περέιρα, η «δύσκολη» Φλαμένγκο, ο ρόλος του ατζέντη, το αβαντάζ του Πέδρο Αλβες και ο πανίσχυρος Μπραζ

Η Γιουνάιτεντ έχασε την σημαντικότερη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο, καθώς ο Γκαρνάτσο δεν μπόρεσε να εκτελέσει από πλεονεκτική θέση εντός περιοχής.

Ο Λούκας Πακετά συνεχίζει τις εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της Γουέστ Χαμ και για ακόμη ένα παιχνίδι δημιούργησε τα γκολ των Μπόουεν (72′) και Κούντους στο 78ο λεπτό, που «σφράγισαν» την τελική επικράτηση των Λονδρέζων με 2-0.

Με αυτό το τρίποντο η Γουέστ Χαμ έφτασε τους 30 βαθμούς, μετά από 18 αγωνιστικές και ανέβηκε στην 6η θέση της Premier League, με τους «Κόκκινους διαβόλους» να μένουν στους 28 και την 8η θέση.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Αρεολά, Ζούμα, Κουφάλ, Μαυροπάνος, Έμερσον, Γουόρντ-Πράους, Πακετά, Κούντους (90’+3′ Τζόνσον), Άλβαρες, Σούσεκ, Μπόουεν (87′ Φορνάλς)

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ονάνα, Σο, Γουάν-Μπισάκα, Έβανς, Καμπουάλα (84′ Ρεγκιλόν), Μπρούνο Φερνάντες, Γκαρνάτσο (85′ Έρικσεν), Άντονι (73′ Πελίστρι), Μαϊνού, ΜακΤόμινεϊ, Χόιλουντ (57′ Ράσφορντ)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ