Το «θέλω» του Λέο Περέιρα, η «δύσκολη» Φλαμένγκο, ο ρόλος του ατζέντη, το αβαντάζ του Πέδρο Αλβες και ο πανίσχυρος Μπραζ

Το «θέλω» του Λέο Περέιρα, η «δύσκολη» Φλαμένγκο, ο ρόλος του ατζέντη, το αβαντάζ του Πέδρο Αλβες και ο πανίσχυρος Μπραζ

Ο Ολυμπιακός έχει στο κάδρο τον Λέο Περέιρα, ο οποίος... θέλει. Ο ατζέντης του το ίδιο. Και ο Πέδρο Αλβες θα αναλάβει να πείσει τη Φλαμένγκο και τον Μάρκος Μπραζ.

Ο Ολυμπιακός έχει στο κάδρο την απόκτηση του Λέο Περέιρα. Καμία έκπληξη. Για όσους γνωρίζουν την υπόθεση, το όνομα του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού, δεν είναι καινούργιο στη μεταγραφική ζωή των Πειραιωτών. Αλλά φαίνεται πως ίσως τώρα είναι η στιγμή που μπορεί να γίνει μια μεταγραφή, που υπό άλλες συνθήκες θα ήταν σχεδόν αδύνατη. Παραμένει δύσκολη και πολύ ακριβή, αλλά συγκεκριμένες προϋποθέσεις την κάνουν να ακουμπάει το όριο του πιθανού.

Πρώτη βασική λεπτομέρεια, η επιθυμία του 27χρονου κεντρικού αμυντικού της Φλαμένγκο να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Ο Λέο Περέιρα θέλει να παίξει ποδόσφαιρο στην Ευρώπη. Και θέλει να παίξει στον Πειραιά. Κάτι που αποτελεί επιθυμία και του ατζέντη του. Ο Ρικάρντο Σέιντ, ατζέντης των Ροντινέι και Ραφίνια, αλλά και του Μάξι Λοβέρα, έχει άριστες σχέσεις με τον Ολυμπιακό και είναι ένα από τα «ατού» της ομάδας του Μεγάλου Λιμανιού.

Διαβάστε επίσης: «Έτσι θα μπαίνεις στα γήπεδα – Πώς θα λειτουργεί η εφαρμογή»

Ο Βραζιλιάνος ατζέντης, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης της εταιρείας «R13 FUSSBALL», την οποία κατέχει συνεταιρικά με τον Ραφίνια, συναντήθηκε πρόσφατα με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στην Ελλάδα. Και συζήτησαν μια σειρά από θέματα. Τόσο για τον Ροντινέι όσο και για μεταγραφικές υποθέσεις που θα μπορούσαν να προκαλέσουν το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού.

Από τη στιγμή που ο Πέδρο Αλβες ανέλαβε τη θέση του αθλητικού διευθυντή, το όνομα του Λέο Περέιρα ήταν μέσα στη λίστα του. Καθώς, τόσο ο ίδιος όσο και ο Καρβαλιάλ εκτιμούν ότι πρόκειται για ποδοσφαιριστή που χαρακτηριστικά που ταιριάζουν σε αυτό που ψάχνει ο Ολυμπιακός. Με τον Πορτογάλο να έχει πλήρη γνώση της υπόθεσης, από όλες τις πλευρές. Και από την πλευρά του παίκτη, αλλά και από εκείνη της ομάδας.

Ο νέος αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού γνωρίζει καλά τον ατζέντη του Λέο Περέιρα. Κυρίως, όμως, γνωρίζει καλύτερα από τους περισσότερους στην Ευρώπη τη βραζιλιάνικη αγορά ποδοσφαίρου. Και έχει προσωπική γνωριμία με το απόλυτο κουμάντο της Φλαμένγκο, που δεν είναι άλλος από τον πανίσχυρο Μάρκος Μπραζ. Αντιπρόεδρος, υπεύθυνος μεταγραφών και γενικώς ο κύριος «αποφασίζω και διατάζω» της ομάδας του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Η «Φλα» δεν έχει πρόβλημα να πουλήσει. Εξάλλου ήδη αναζητά να αγοράσει κεντρικό αμυντικό και συζητάει με τη Red Bull Bragantino για την απόκτηση του Λέο Ορτίζ. Αλλά παράλληλα ο Λέο Περέιρα είναι ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της. «Ο καλύτερος αριστεροπόδαρος αμυντικός στη Βραζιλία», όπως δήλωσε πρόσφατα ο προπονητής της και πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Βραζιλίας, Τίτε. Ενας ποδοσφαιριστής που φέτος έκανε 52 συμμετοχές (4 γκολ, 2 ασίστ) με τη φανέλα της «Μενγκάο». Και ο οποίος, συνολικά, από τον Ιανουάριο του 2020, που πήρε μεταγραφή από την Ατλέτικο Παραναένσε, έχει αγωνιστεί 160 φορές με Φλαμένγκο! Επίσης, έχει κερδίσει 1 Copa Libertadores (2022), 1 Copa Sudamericana (2018), 1 Recopa Sudamericana (2019), 1 Πρωτάθλημα Βραζιλίας (2020), 2 Κύπελλα Βραζιλίας, 2019, 2022), 1 Σούπερ Καπ Βραζιλίας (2021).

Τι σημαίνουν όλα τα παραπάνω; Ένα απλό πράγμα: Ότι ο Ολυμπιακός έχει μπει για τα καλά στη μεταγραφική αγορά. Και ότι χτυπάει ψηλά. Σε ποδοσφαιριστές υψηλού επιπέδου, σε καλή ηλικία, αλλά και ακριβούς. Δείγμα πως θα γίνει ό,τι είναι δυνατόν ώστε να καλυφθούν τα κενά που υπάρχουν. Και όπως προκύπτει από πληροφορίες, οι Ερυθρόλευκοι κινούνται παράλληλα σε αρκετές υποθέσεις. Είναι πιθανό, λοιπόν, εκτός του Λέο Περέιρα να υπάρχουν κι άλλες υποθέσεις κεντρικών αμυντικών που τρέχουν. Καθώς στόχος είναι οι κινήσεις να γίνουν πολύ γρήγορα. Το «κυνήγι» ξεκίνησε…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ