Σοκ με Τσιμίκα: Τί έδειξαν οι εξετάσεις

Σοκ με Τσιμίκα: Τί έδειξαν οι εξετάσεις

Ο Κώστας Τσιμίκας στάθηκε άτυχος στο ντέρμπι της Λίβερπουλ με την Άρσεναλ με τον Έλληνα αμυντικό να τραυματίζεται στον ώμο και να γίνεται αλλαγή. Άσχημα τα νέα και για την εθνική μας μετά τα αποτελέσματα των εξετάσεων

Ο Κώστας Τσιμίκας τραυματίστηκε σοβαρά στον ώμο κατά τη διάρκεια του αγώνα της Λίβερπουλ με την Άρσεναλ και αποχώρησε μόλις στο 35ο λεπτό.

Ο Έλληνας αμυντικός δέχτηκε μαρκάρισμα από τον Μπουκαγιό Σακά και στην συνέχεια έπεσε άτσαλα πάνω στον Γιούργκεν Κλοπ, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στον ώμο. Αμέσως, ο 27χρονος άσος μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Οι… κραυγές της «αγέλης», η «κόκκινη» πλευρά του «LDLC Arena» και το «Μους, Μους» (vid)

Σύμφωνα με το Sky Sports, o πρώην παίκτης του Ολυμπιακού έχει υποστεί κάταγμα στην κλείδα κάτι που επιβεβαίωσε και ο Κλοπ στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι. Ο εκτειμόμενος χρόνος αποθεραπείας σε τέτοιου είδους τραυματισμούς ανέρχεται στους τρεις μήνες.

Ένα τέτοιο ενδεχόμενο είναι άσχημο και για την Εθνική μας ομάδα η οποία τον Μάρτιο θα παίξει στα play off του Nations League την πρόκρισή της στο Euro του 2024, και δεν θα έχει στη διάθεσή της τον βασικό της αριστερό μπάκ.

Θυμίζουμε ότι ο αγώνας κόντρα στο Καζακστάν είναι προγραμματισμένο για τις 21 Μαρτίου και αν η Ελλάδα κερδίσει θα παίξει έναν αγώνα κόντρα στο Λουξεμβούργο ή την Γεωργία. Κάπως έτσι η συμμετοχή του Τσιμίκα σε αυτά τα παιχνίδια θεωρείται τουλάχιστον αμφίβολη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ