Συνεχίζει ακάθεκτη η Μπόρνμουθ (3-0) – Τρελή ανατροπή για Λούτον (2-3)

Συνεχίζει ακάθεκτη η Μπόρνμουθ (3-0) – Τρελή ανατροπή για Λούτον (2-3)

Την ξέφρενη πορεία της συνεχίζει η Μπόρνμουθ η οποία αυτή την φορά επικράτησε εντός έδρας με 3-0 επί της Φούλαμ. Τρελό ματς με νικήτρια την Λούτον στο Σέφλιντ (2-3).

Σε υψηλές πτήσεις συνεχίζει η Μπόρνμουθ…

Τα «κεράσια» αυτή την φορά επικράτησαν εντός έδρας με 3-0 επί της Φούλαμ, πετυχαίνοντας έτσι την τέταρτη διαδοχική νίκη τους.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 44′ με τον Κλάιφερτ. Στο 60′ ο Σολάνκε έκανε το 2-0 από τα 11 βήματα. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 90+3′ ο Σινιστέρα με υπέροχο σουτ εκτός περιοχής.

Διαβάστε επίσης: Το «προξενιό» του Ατζούν από τον… Βόλο: Γιατί ο Αλαφούζος αποφάσισε να «διώξει» τώρα τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τον Φατίχ Τερίμ

Άλμα παραμονής από Λούτον

Μια τεράστιας σημασίας νίκη πήρε η Λούτον η οποία απέδρασε με την νίκη με 3-2 από την έδρα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 17′ με το σουτ του Ντάουτι.

Με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσα. Η Σέφιλντ έφτασε στην ολική ανατροπή στο 68′ με τον Αχμέντχοντζιτς να κάνει το 2-1.

Η Λούτον ισοφάρισε στο 78΄ όταν ο Ρόμπινσον άθελα του έβαλε αυτογκόλ και στο 82′ ήταν η σειρά του Σλιμανέ να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, για το τελικό 2-3.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ