Μπέρνλι – Λίβερπουλ 0-2: Νούνιεζ και Ζότα επέστρεψαν στα γκολ – Κορυφή για τους «Ρεντς»

Μπέρνλι – Λίβερπουλ 0-2: Νούνιεζ και Ζότα επέστρεψαν στα γκολ – Κορυφή για τους «Ρεντς»

Οι Νούνιεζ και Ζότα επέστρεψαν στα γκολ και χάρισαν ένα σημαντικό διπλό στην έδρα της Μπέρνλι με 2-0, για να πιάσει κορυφή στην βαθμολογία η Λίβερπουλ.

Η Λίβερπουλ μετά από δύο σερί εντός έδρας ισοπαλίες κατάφερε με τους Νούνιεζ και Ζότα να επιστρέφουν στο σκοράρισμα κατάφερε να πάρει το τρίποντο στην έδρα της Μπέρνλι με 2-0 και να ανέβει στην κορυφή της Premier League.

Οι «Ρεντς» μετά τις γκέλες με Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ, βρήκαν τη λύση, με τους Νούνιεζ και Ζότα να σκοράρουν μετά από διάστημα δύο μηνών.

Διαβάστε επίσης: Νιούκαστλ – Νότιγχαμ Φόρεστ 1-3: Τρομερή ανατροπή για την ομάδα του Εσπιρίτο

Η Λίβερπουλ μπήκε δυνατά στην «Βoxing day», με τον Ντάργουιν Νούνιεζ να σκοράρει για πρώτη φορά μετά τα τέλη Οκτωβρίου και την 10η αγωνιστική, για να ανοίξει το σκορ με ωραίο σουτ εκτός περιοχής μόλις στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης.

Αυτό ήταν το πρώτο γκολ του Ουρουγουανού επιθετικού εκτός περιοχής, μετά από 40 γκολ, αφού όλα τα προηγούμενα τα είχε σημειώσει εντός περιοχής.

Η Λίβερπουλ είδε τον διαιτητή να της ακυρώνει δύο γκολ, ένα με τον Χάκπο και ένα με τον Έλιοτ και η Μπέρνλι εκμεταλλεύτηκε το ισχνό προβάδισμα των Ρεντς ανεβάζοντας ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο για να φτάσει στην ισοφάριση.

Ο Ζότα επέστρεψε από τον τραυματισμό του και αγωνίστηκε για πρώτη φορά μετά τις 25 Νοεμβρίου και σκόραρε το δεύτερο γκολ της Λίβερπουλ στο 90′ για το τελικό 0-2.

Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Κλοπ ανέβηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 42 βαθμούς μετά από 19 αγωνιστικές, ξεπερνώντας την Άρσεναλ, που με παιχνίδι λιγότερο έχει 40 βαθμούς.

ΜΠΕΡΝΛΙ: Τράφορντ, Τέιλορ, Μπέιερ, Ο’ Σέι, Βιτίνιο, Οντομπέρτ, Μπράουνχιλ(90+1’ Ράμσεϊ), Μπέργκε, Τρεσόρ(61’ Γκούντμουντσον), Φόστερ(85’ Ρέντμοντ), Αμντουνί(85’ Μπρουν Λάρσεν)

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Κουανσά, Φαν Ντάικ, Γκόμες, Χράφενμπερχ(67’ Τζόουνς), Έντο, Έλιοτ(67’ Σομποσλάι), Νούνιες(83’ Ζότα), Χάκπο(67’ Ντίας), Σαλάχ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ