Οι κούπες που έκαναν… παρέλαση και ο ηγέτης που επιστρέφει

Οι κούπες που έκαναν… παρέλαση και ο ηγέτης που επιστρέφει

Το 2023 ήταν ένας εντυπωσιακός χρόνος για τους «πολίτες» καθώς η αγγλική ομάδα κατάφερε να κατακτήσει πέντε τρόπαια, τα οποία μάλιστα παρουσίασε με περηφάνια πριν την έναρξη του αγώνα με την Σέφιλντ.

Η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχθηκε την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο τελευταίο παιχνίδι της αγγλικής ομάδας το 2023 και ήταν αναμφίβολα ένα ξεχωριστό ματς για την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Λίγες μέρες νωρίτερα η Σίτι κατέκτησε και το παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων, επικρατώντας εύκολα στον τελικό της Φλουμινένσε με 4-0 και οι οπαδοί της πανηγύρισαν την κατάκτηση ενός ακόμα τίτλου.

Το 2023 ήταν ένας εντυπωσιακός χρόνος για τους «πολίτες» καθώς η αγγλική ομάδα κατάφερε να κατακτήσει πέντε τρόπαια, τα οποία μάλιστα παρουσίασε με περηφάνια πριν την έναρξη του αγώνα με την Σέφιλντ.

Το σημερινό λοιπόν παιχνίδι της Σίτι ήταν ιδιαίτερο, καθώς στο χορτάρι του Έιτιχαντ έκαναν… παρέλαση και οι πέντε κούπες που σήκωσε η αγγλική ομάδα τη χρονιά που φεύγει.

Το Τσάμπιονς Λιγκ, το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Αγγλίας, το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ και φυσικά το τρόπαιο για την κατάκτηση του παγκοσμίου Κυπέλλου συλλόγων.


Ήταν αναμφίβολα μια ξεχωριστή στιγμή για τον Πεπ Γκουαρντιόλα και τους παίκτες του καθώς ο Ισπανός τεχνικός οδήγησε την Σίτι στην πιο πετυχημένη χρονιά της ιστορίας της.

Η μεγάλη επιστροφή είναι γεγονός

Το παιχνίδι με την Σέφιλντ ήταν πάντως ξεχωριστό και για έναν ακόμα λόγο κι αυτός δεν είναι άλλος από την επιστροφή του Κέβιν Ντε Μπρόινε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Σίτι.

Ο κορυφαίος παίκτης των πρωταθλητών Αγγλίας ήταν νοκ άουτ από το ξεκίνημα της σεζόν λόγω τραυματισμού, αλλά στο σημερινό παιχνίδι με την Σέφιντ ήταν στην αποστολή της Σίτι κι αυτή είναι μια πολύ καλή είδηση για τον Πεπ Γκουρντιόλα.

Όλοι γνωρίζουν καλά τι σημαίνει Ντε Μπρόινε για το παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι και πόσο έλειψε ο Βέλγος μεσοεπιθετικός από την πρωταθλήτρια Αγγλίας και μάλιστα ο Γκουαρντιόλα στερήθηκε τις υπηρεσίες του κορυφαίου παίκτη του σε όλο τον πρώτο γύρο της Πρέμιερ Λιγκ.

Τώρα όμως που ο διεθνής άσος της Σίτι είναι ξανά στις επάλξεις, αλλάζουν πολλά στο σχεδιασμό του Γκουαρντιόλα, καθώς ο προπονητής της αγγλικής ομάδας θα μπορεί να στηριχθεί στον ηγέτη του.

Η Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να είναι μια πολύ καλύτερη ομάδα με τον Ντε Μπρόινε στο χορτάρι και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ο Γκουαρντιόλα ποντάρει πολλά πάνω στον Βέλγο ενόψει της συνέχειας σε Αγγλία και Ευρώπη.

Ο αρχηγός των πρωταθλητών φωνάζει «παρών» και είναι έτοιμος να ηγηθεί ξανά των προσπαθειών της Σίτι για κατάκτηση νέων τροπαίων.

Βέβαια ο Πεπ Γκουαρντιόλα προτίμησε να κρατήσει στον πάγκο τον Βέλγο σούπερ σταρ της ομάδας του, καθώς αποφάσισε να μην τον χρησιμοποιήσει απέναντι στη Σέφιλντ, ωστόσο σύντομα θα δούμε τον Κέβιν Ντε Μπρόινε ξανά στο χορτάρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ