«Χρηματιστήριο» η Euroleague στο τέλος του πρώτου γύρου – Στα φαβορί ο Παναθηναϊκός, πού βρίσκεται ο Ολυμπιακός (pics)

«Χρηματιστήριο» η Euroleague στο τέλος του πρώτου γύρου – Στα φαβορί ο Παναθηναϊκός, πού βρίσκεται ο Ολυμπιακός (pics)

Ο πρώτος γύρος της Euroleague ολοκληρώθηκε, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός πηγαίνουν καλά και οι μπουκ έχουν πάρει... φωτιά με φοβερές ανατιμήσεις. Το μεγάλο φαβορί και οι αλλαγές...

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε μια σπουδαία και άνετη τελικά νίκη επί της Άλμπα στο Βερολίνο και έκλεισε ιδανικά τον πρώτο γύρο χάρη σε ένα μαγικό δεύτερο ημίχρονο, ανέβηκε στο 9-8 και είναι γερά στο «κόλπο» της οκτάδας.

Ο Παναθηναϊκός από την άλλη μια μέρα πριν επικράτησε κι αυτός εύκολα του Ερυθρού Αστέρα στο ΟΑΚΑ, έφτασε στις 4 σερί νίκες και έχει ανέβει σε ρεκόρ 10-7 και «πατάει» σε τετραπλή ισοβαθμία στην τετράδα, με τη βελτίωση της ομάδας του Εργκίν Αταμάν να είναι ραγδαία.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες ομάδες, η Ρεάλ κάνει επίδειξη δύναμης με ρεκόρ 16-1, η Μπαρτσελόνα έχει πέσει πολύ, η Βίρτους εντυπωσιάζει και Μονακό, Παρτιζάν και Μακάμπι είναι σταθερές.

Οι αλλαγές στις αποδόσεις για τον νικητή της Euroleague ανεβοκατεβαίνουν αγωνιστική με αγωνιστική, με εξαίρεση τη Ρεάλ Μαδρίτης, που είναι το μεγάλο φαβορί και σε πολύ χαμηλή απόδοση. Η βασίλισσα σύμφωνα με τις στοιχηματικές κυμαίνεται κάτω από 3.00 να κατακτήσει τη Euroleague.

Η μεγάλη έκπληξη είναι ότι η Μπαρτσελόνα πλέον είναι μαζί με τον Παναθηναϊκό γύρω στο 7.00 να πάρουν την κούπα, με τους πράσινους να πραγματοποιούν εντυπωσιακό τελευταίο μήνα και να έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός από εκεί που ήταν στις πρώτες 5 υποψήφιες βάση αποδόσεων για να πάρει τον τίτλο, πλέον είναι στην 6η θέση και η απόδοση για την κατάκτηση κυμαίνεται περίπου στο 11.00.

Δείτε τις αποδόσεις της Euroleague:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ