Αρτέτα: «Το χειρότερό μας παιχνίδι στη σεζόν, δε αξίζαμε να κερδίσουμε»

Αρτέτα: «Το χειρότερό μας παιχνίδι στη σεζόν, δε αξίζαμε να κερδίσουμε»

Ο Μικέλ Αρτέτα ήταν σκληρός στις δηλώσεις του με την ήττα της Άρσεναλ από την Φούλαμ και τόνισε ότι αν η ομάδα του δεν βελτιωθεί δεν θα πάρει ούτε φέτος το πρωτάθλημα

Η Άρσεναλ ηττήθηκε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην έδρα της Φούλαμ (2-1) στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Premier League. Mάλιστα αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη βαθμολογική απώλεια για τους Κανονιέρηδες, οι οποίοι πλέον βρίσκονται στην τέταρτη θέση με 40 βαθμούς και στο -2 από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ που έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Ο προπονητής των Λονδρέζων, Μικέλ Αρτέτα, ήταν σκληρός με την ομάδα του στις δηλώσεις του μετά την ήττα από την Φούλαμ και τόνισε ότι η Άρσεναλ πρέπει να διορθώσει αρκετά πράγματα αν θέλει στο τέλος να στεφθεί πρωταθλήτρια.

Διαβάστε επίσης: Αστραψε και βρόντηξε ο Καρβαλιάλ: «Αν δεν χαμογελάς, δεν έχεις νοοτροπία νικητή, δεν έχεις θέση εδώ» – «Θα πετύχουμε μόνο αν καταλάβουμε τα λάθη μας»

«Ήταν το χειρότερο παιχνίδι μας στη σεζόν. Ήμασταν απρόσεκτοι με τη μπάλα, δεν ήμασταν αρκετά καλοί, Δεν αξίζαμε να κερδίσουμε. Είχαμε την ευκαιρία να πάμε κορυφή 31 Δεκεμβρίου και τώρα μείναμε με ένα άσχημο αίσθημα, αυτό είναι το ποδόσφαιρο», ανέφερε αρχικά ο Ισπανός προπονητής.

Και στη συνέχεια ο Αρτέτα πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει πανικός, απλά πρέπει να κάνουμε περισσότερα και να κερδίζουμε παιχνίδια. Αν δε βελτιωθούμε, δεν θα κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Γιατί στο τέλος, το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ