«Ετοιμάζεται να ταξιδέψει στο Ντόρτμουντ ο Σάντσο»

«Ετοιμάζεται να ταξιδέψει στο Ντόρτμουντ ο Σάντσο»

Ο Τζέιντον Σάντσο δεν υπολογιζόταν από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ετοιμάζει βαλίτσες για το Ντόρτμουντ και την ομάδα που τον ανέδειξε

Ο Τζέιντον Σάντσο από την στιγμή που δεν υπολογιζόταν από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον προπονητή της, Τεν Χαγκ, ήταν δεδομένο, ότι, θα αποχωρούσε από τον αγγλικό σύλλογο στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, αποκάλυψε πως ο Άγγλος επιθετικός, περιμένει το «πράσινο φως» ώστε να ενσωματωθεί στις προπονήσεις των Γερμανών.

Διαβάστε επίσης: Shaq is back! (vids)

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, η Ντόρτμουντ θα πληρώσει 4 εκατομμύρια ευρώ για το δανεισμό και ένα μέρος του συμβολαίου του, με τις λεπτομέρειες να απομένουν ώστε ο Άγγλος εξτρέμ να μπεί στο αεροπλάνο.


Ο Σάντσο αγωνίστηκε στην Ντόρτμουντ για μια πενταετία, από τη σεζόν 17/18 μέχρι και τη σεζόν 20/21, έχοντας 136 συμμετοχές με τη φανέλα των «Βεστφαλών».

Η συμφωνία προβλέπει δανεισμό ενος έτους με οψιόν αγοράς, με την Ντόρτμουντ να σπαταλά των ποσό των 3 εκατομμυρίων ευρώ, προκειμένου να ξαντύσει στα κίτρινα τον 23χρονο Άγγλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ