«Η Μπράιτον θα κάνει κίνηση για τον Κωνσταντέλια»

«Η Μπράιτον θα κάνει κίνηση για τον Κωνσταντέλια»

Έτοιμη να κάνει κίνηση για την απόκτηση του Γιάννη Κωνσταντέλια φαίνεται πως είναι η Μπράιτον, σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας αποτελεί ένα από τα κορυφαία ταλέντα στην Ευρώπη, στον ΠΑΟΚ «τρίβουν» τα χέρια τους και στο εξωτερικό γίνεται χαμός από τις ομάδες που τον παρακολουθούν.

Ο Έλληνας διεθνής μεσοεπιθετικός απασχολεί μερικές από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, ο Δικέφαλος του βορρά είναι πολύ πιθανό να έχει στα χέρια του πρόταση σύντομα και τα σενάρια γύρω από τον «Ντέλια» δίνουν και παίρνουν.

Διαβάστε επίσης: «Πλησιάζει στον Ολυμπιακό ο Νταβίντ Κάρμο» – Τι λένε στην Πορτογαλία

Σύμφωνα, μάλιστα, με αγγλική ιστοσελίδα, η Μπράιτον σχεδιάζει να καταθέσει πρόταση για τον Κωνσταντέλια, έχοντας τον νεαρό μπαλαντέρ του ΠΑΟΚ πολύ ψηλά στην λίστα για τη μεσοεπιθετική της ενίσχυση.

Δείτε αναλυτικά όσα αναφέρει ο δημοσιογράφος Πιτ Ο’Ρουρκ, επικαλούμενος πηγές μέσα από την ομάδα:

«Η Μπράιτον σχεδιάζει μια κίνηση για να υπογράψει τον Έλληνα μεσοεπιθετικό, Γιάννη Κωνσταντέλια, ανέφεραν πηγές στο Football Insider. Ο σύλλογος της Premier League αναγνώρισε τον πολύτιμο επιθετικό του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης ως έναν από τους κορυφαίους στόχους τους στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Οι «Γλάροι» έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για ένα ενδεχόμενο deal για τον Κωνσταντέλια, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2027», αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα.

Είναι γνωστό πως η Μπράιτον και κυρίως ο Ιταλός τεχνικός, Ντε Τζέρμπι δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές ανά τον κόσμο, δείχνοντας μεγάλη έφεση για την ανάδειξή τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ