Τέβες: «Θα κάνει μεγάλη καριέρα ο Ετσεβέρι»

Τέβες: «Θα κάνει μεγάλη καριέρα ο Ετσεβέρι»

Ο 18χρονος Αργεντινός επιθετικός μέσος της Ρίβερ Πλέιτ, που θεωρείται ως το νέο μεγάλο ταλέντο της χώρας του

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα βρήκε τον παίκτη που μελλοντικά θα πάρει τη θέση του Κέβιν Ντε Μπρόινε στη μεσαία γραμμή της Μάντσεστερ Σίτι στο πρόσωπο του Κλαούντιο Ετσεβέρι.

Ο 18χρονος Αργεντινός επιθετικός μέσος της Ρίβερ Πλέιτ, που θεωρείται ως το νέο μεγάλο ταλέντο της χώρας του, έχει ήδη βάλει την υπογραφή του σε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με την πρωταθλήτρια Ευρώπης με το κόστος της μεταγραφής να φθάνει τα 25 εκατ. ευρώ.

Ο Ετσεβέρι αναμένεται τις επόμενες ημέρες να ταξιδέψει στο Μάντσεστερ για να γνωρίσει τη νέα του ομάδα και περιμένει την απόφαση του Γκουαρντιόλα για το αν θα ενταχθεί άμεσα στο δυναμικό των «πολιτών» ή αν θα παραμείνει στην ομάδα του Μπουένος Αϊρες έως το τέλος της σεζόν.

Για την αξία του νεαρού άσου μίλησε ο Κάρλος Τέβες, ο οποίος είχε φορέσει τη φανέλα της Σίτι από το 2009 έως το 2013, πετυχαίνοντας 58 γκολ σε 113 συμμετοχές, ενώ τώρα είναι προπονητής στην Ιντεπεντιέντε: «Ο Κλαούντιο έχει μεγάλες δυνατότητες και μ’ έχει εντυπωσιάσει με τον αγωνιστικό χαρακτήρα του. Είμαι σίγουρος πως θα κάνει μεγάλη καριέρα αν πάει στην Αγγλία και στη Σίτι. Είναι μια ομάδα με τεράστιες απαιτήσεις, αλλά έχει την αποφασιστικότητα να πετύχει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ