Μάντσεστερ Σίτι: Παραμένει εκτός ο Χάαλαντ, πάει για βασικός ο Ντε Μπρόινε στο ματς με την Νιούκαστλ

Μάντσεστερ Σίτι: Παραμένει εκτός ο Χάαλαντ, πάει για βασικός ο Ντε Μπρόινε στο ματς με την Νιούκαστλ

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα στη συνέντευξη Τύπου πριν την αναμέτρηση με την Νιούκαστλ ενημέρωσε για την κατάσταση που βρίσκονται οι τραυματίες της Σίτι, με τον Χάαλαντ να μένει σε ένα ακόμα ματς εκτός

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι έτοιμη να επιστρέψει στις πρωταθληματικές τις υποχρεώσεις, με τους Πολίτες να ταξιδεύουν στην Βόρεια Αγγλία για να αντιμετωπίσουν την Νιούκαστλ (19:30,13/1) αύριο το απόγευμα.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα στην συνέντευξη Τύπου πριν από την αναμέτρηση με τις «Καρακάξες» ενημέρωσε για την κατάσταση των τραυματιών της ομάδας και τόνισε ότι ο Έρλινγκ Χάαλαντ δεν θα δώσει το παρόν στην αναμέτρηση του «Σέντ Τζέιμς Παρκ» καθώς δεν έχει επανέλθει ακόμα στο 100% και θα παραμείνει εκτός για ακόμη μία αναμέτρηση. Ο Νορβηγός έχει να αγωνιστεί με τους Πολίτες από την αναμέτρηση με την Άστον Βίλα στις αρχές του Δεκέμβρη. Επίσης ο Καταλανός προπονητής ανέφερε ότι πλέον ο Κέβιν Ντε Μπρόινε είναι έτοιμος και σκέφτεται να τον χρησιμοποιήσει στο αρχικό σχήμα.

Διαβάστε επίσης: Καρβαλιάλ: «Είμαστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση, όλοι είδαμε γιατί δεν κερδίσαμε την ΑΕΚ»

«Ο Τζακ Γκρίλις ήταν άρρωστος το τελευταίο διάστημα και ευτυχώς επέστρεψε σήμερα. Αντίθετα, οι Χάαλαντ και Στόουνς είναι εκτός για το ματς με την Νιούκαστλ», τόνισε αρχικά ο Γκουαρντιόλα και στη συνέχεια ανέφερε:

«Είδα τον Ντε Μπρόινε να αισθάνεται καλά και να είναι δυναμικός. Ήταν σε καλύτερη κατάσταση σε σύγκριση με τις προπονήσεις του πριν από το ματς με την Χάντερσφιλντ. Είναι έτοιμος να παίξει βασικός και το ταξίδι που κάναμε στο Άμπου Ντάμπι τον ωφέλησε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ