Αποκάλυψη: Κίνηση της ΑΕΚ για Ααρόν Μαρτίν – Η Ενωση θέλει τον Ισπανό αριστερό μπακ – Το «όχι» του Βάγκνερ

Αποκάλυψη: Κίνηση της ΑΕΚ για Ααρόν Μαρτίν – Η Ενωση θέλει τον Ισπανό αριστερό μπακ – Το «όχι» του Βάγκνερ

Η ΑΕΚ κινείται για την απόκτηση αριστερού μπακ και εκλεκτός είναι ο 26χρονος Ααρόν Μαρτίν. Η άρνηση του Βάγκνερ, βάζει σε πρώτο πλάνο τον Ισπανό αμυντικό της Τζένοα.

Η ΑΕΚ κινείται για την απόκτηση αριστερού μπακ. Και είχε καταλήξει σε δύο ονόματα, με βάση όσα αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές.

Το πρώτο ήταν αυτό του Κάι Βάγκνερ. Του 27χρονου (15/02/1996) Γερμανού αμυντικού, που είχε μείνει ελεύθερος από τη Philadelphia Union. Και το δεύτερο, είναι ο Ααρόν Μαρτίν. Ο ανήκει στην Τζένοα. Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή.

Η ΑΕΚ δεδομένα θέλει να αποκτήσει αριστερό μπακ και μάλιστα άμεσα. Καθώς δεν είναι μόνο ότι έχει μείνει μόνο με τον Πήλιο αυτό το διάστημα, λόγω της παρουσίας των Μοχαμάντι και Χατζισαφί στο Κύπελλο Ασίας, αλλά και διότι θέλει να αναβαθμίσει την ποιότητα στη συγκεκριμένη θέση. Για αυτόν τον λόγο εδώ και καιρό η Ενωση προσέγγισε και προσπάθησε να πείσει τον Κάι Βάγκνερ. Του προσέφερε συμβόλαιο 3,5 χρόνων, με ετήσιες απολαβές κοντά στις 600.000 ευρώ, συν μπόνους. Αλλά ο παίκτης αποφάσισε να παραμείνει στο MLS και χθες έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με την ομάδα της Φιλαδέλφεια, έως το 2026.

Για αυτόν τον λόγο, λοιπόν, η Ενωση έχει στραφεί στη δεύτερη επιλογή της, που δεν είναι άλλος από τον Ααρόν Μαρτίν. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως από την ΑΕΚ προσπαθούν να φέρουν άμεσα στην Ελλάδα τον Ισπανό μπακ, πρώην παίκτη της Εσπανιόλ, της Θέλτα και της Μάιντς, με σκοπό ο Ματίας Αλμέιδα να τον έχει διαθέσιμο στα παιχνίδια του Ιανουαρίου, που θεωρούνται πολύ κρίσιμα. Αλλά και διότι, όπως προαναφέραμε, έχει μείνει μόνο με τον Πήλιο για την κάλυψη της θέσης του αριστερού μπακ.

Όπως προκύπτει από την Ιταλία, η Ενωση εμφανίζεται να έχει συμφωνήσει προφορικά με τον ποδοσφαιριστή και τον εκπρόσωπό του και αυτές τις ημέρες προχωρούν οι συζητήσεις και με την Τζένοα, ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Ή καλύτερα ο δανεισμός, καθώς οι πληροφορίες κάνουν λόγο για 6μηνο δανεισμό, με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι.

Τη φετινή σεζόν ο Μαρτίν, ο οποίος αποκτήθηκε ως ελεύθερος το καλοκαίρι επειδή έληξε το συμβόλαιό του με τη Μάιντς, έχει αγωνιστεί σε συνολικά 11 παιχνίδια με την ιταλική ομάδα, 9 στο Καμπιονάτο και 2 στο Κύπελλο Ιταλίας, χωρίς να μπορέσει να καταγράψει κάποια ασίστ ή γκολ. Συνολικά, έχει 626 λεπτά στα πόδια του, με τελευταία του συμμετοχή το Τζένοα-Ίντερ 1-1, στις 29/12/2023, όταν ξεκίνησε βασικός και αγωνίστηκε 77 λεπτά.

Η ΑΕΚ προσπαθεί να κλείσει τη μεταγραφή όσο πιο γρήγορα γίνεται και πιέζει τους ατζέντηδες, αλλά και την ομάδα του Ααρόν Μαρτίν έρθει στην Ελλάδα ακόμη και μέσα στο Σαββατοκύριακο, ώστε να τεθεί άμεσα στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ