«Χάνει» όλο τον Ιανουάριο ο Χάαλαντ – Έτοιμος για βασικός ο Ντε Μπρόινε

«Χάνει» όλο τον Ιανουάριο ο Χάαλαντ – Έτοιμος για βασικός ο Ντε Μπρόινε

Χωρίς τον Έρλινγκ Χάαλαντ θα πορευθεί η Μάντσεστερ Σίτι έως το τέλος Ιανουαρίου, ωστόσο ο Κέβιν Ντε Μπρόινε αναμένεται να επιστρέψει στην ενδεκάδα των «πολιτών».

Χωρίς τον Έρλινγκ Χάαλαντ θα πορευθεί η Μάντσεστερ Σίτι έως το τέλος Ιανουαρίου, καθώς ο Νορβηγός στράικερ ταλαιπωρείται από τραυματισμό στο πόδι. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα αναμετράται σήμερα (19:30) με τη Νιούκαστλ στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» για το πρωτάθλημα, αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Τότεναμ στο Κύπελλο στις 26 Ιανουαρίου και εν συνεχεία υποδέχεται την Μπέρνλι για την Premier League στις 31/1.

Ο Ισπανός τεχνικός δήλωσε πως περιμένει ο 23χρονος άσος να επιστρέψει στις προπονήσεις στη μίνι προετοιμασία που θα πραγματοποιήσουν οι «πολίτες» την επόμενη εβδομάδα στο Άμπου Ντάμπι.

Διαβάστε επίσης: Ψαρεύοντας… σολομούς στην Euroleague

«Είναι το κόκκαλο. Χρειάζεται χρόνο» είπε ο Γκουαρντιόλα στους δημοσιογράφους και συνέχισε λέγοντας μεταξύ άλλων: «Είναι εντάξει, αλλά οι γιατροί αποφάσισαν να σταματήσει για μια εβδομάδα και ίσως να ξαναρχίσει προπονήσεις στο Άμπου Ντάμπι. Ελπίζω ότι στο τέλος του μήνα θα είναι έτοιμος».

Ο Χάαλαντ, ο οποίος «συγκατοικεί» με τον Μοχάμεντ Σαλάχ της Λίβερπουλ στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ στην εφετινή Premier League με 14 τέρματα, έχει απουσιάσει από τα τελευταία οκτώ παιχνίδια των «σίτιζενς» σε όλες τις διοργανώσεις.

Στο μεταξύ, ο Γκουαρντιόλα δήλωσε ότι ο Μάνουελ Ακάντζι θα μείνει εκτός δράσης έως το τέλος του μήνα, ενώ ο Κέβιν Ντε Μπρόινε είναι έτοιμος να επιστρέψει στην αρχική ενδεκάδα της Σίτι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ