Έβερτον-Άστον Βίλα 0-0: «Μπλόκο» της Βίλα στο Γκούντισον Παρκ

Έβερτον-Άστον Βίλα 0-0: «Μπλόκο» της Βίλα στο Γκούντισον Παρκ

Έβερτον και Άστον Βίλα έμειναν στο... 0, με αμφότερες τις ομάδες να μην ικανοποιούνται με τον βαθμό της ισοπαλίας. Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες με μεγάλη απόκρουση κράτησε όρθια την ομάδα του Ουνάι Έμερι

Η Άστον Βίλα έμεινε «άσφαιρη» στο Γκούντισον Παρκ στην αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής απέναντι στην Έβερτον και έχασε… έδαφος στην μάχη της πρώτης τετράδας. Οι δύο ομάδες έχασαν μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρουν, ωστόσο δεν τα κατάφεραν, παίρνοντας από έναν βαθμό.

Διαβάστε επίσης: Άνοιξε λογαριασμό με τα ερυθρόλευκα ο Ναβάρο (vids)

Στο 5ο λεπτό η Έβερτον απείλησε πρώτη με  το σουτ του Ντανζουμά μέσα από την περιοχή σταμάτησε στα σώματα ενώ στο 13’ ο Πίκφορντ είπε όχι σε διαγώνιο πλασέ του Γουότκινς από τα δεξιά. Στο 19’ ο Μορένο σκόραρε με μακρινό σουτ αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ στην αρχή της φάσης.

Στο 28ο λεπτό ο Πίκφορντ έσωσε εντυπωσιακά μετά από κοντινό σουτ του Μπέιλι και στη συνέχεια ο άσος της Βίλα έκανε το γύρισμα αλλά αστόχησε για λίγο. Στο 45’ μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ο Μαρτίνες αρχικά νίκησε τον Κάλβερτ Λιούιν σε μοναδικό τετ α τετ και στη συνέχεια απέκρουσε εντυπωσιακά το πλασέ του Γκάρνερ από το πέναλτι.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και οι ομάδες δημιούργησαν λιγοστές ευκαιρίες. Με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα το σουτ του ΜακΓκίν πέρασε μόλις έξω όπως κι εκείνο του Ντανζουμά στην κόντρα και στο 85’ το σουτ του Μαλγμκίν κόντραρε στα σώματα. Στο 87’ η κεφαλιά του Ντουράν πέρασε μόλις έξω και στην κόντρα ακυρώθηκε γκολ του Ντουκουρέ, ως οφσάιντ.

ΕΒΕΡΤΟΝ: Πίκφορντ, Κόουλμαν, Ταρκόβσκι, Μπράνθγουαϊτ, Μικολένκο, Ονάνα, Γκάρνερ, Ντουκουρέ, Ντανζουμά (63’ ΜακΝίλ), Χάρισον, Κάλβερτ Λιούιν (63’ Μπέτο)

ΒΙΛΑ: Μαρτίνες, Μορένο, Λενγκλέ, Ντιέγκο Κάρλος (74’ Κας), Κονσά, Καμαρά, Ντόουγκλας Λουίζ, ΜακΓκίν (89’ Τζανιόλο), Μπέιλι (64’ Ντουράν), Ντιαμπί (64’ Τίλεμανς), Γουότκινς

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ