Ο Τόνεϊ επιστρέφει μετά την τιμωρία του για παράνομο στοιχηματισμό

Ο Τόνεϊ επιστρέφει μετά την τιμωρία του για παράνομο στοιχηματισμό

Ο Ιβάν Τόνεϊ επιστρέφει στη δράση μετά την τιμωρία του για παράνομο στοιχηματισμό, την ώρα που «μνηστήρες» από την Premier League τον διεκδικούν.

Τσέλσι και Αρσεναλ εξετάζουν την περίπτωση του Ιβάν Τόνεϊ, αλλά η Μπρέντφορντ θέλει να τον κρατήσει στο δυναμικό της, τουλάχιστον έως το τέλος της σεζόν. Ο 27χρονος Αγγλος φορ εξέτισε ποινή οκτώ μηνών, καθώς είχε κριθεί ένοχος για συνολικά 232 παραβάσεις των κανονισμών περί στοιχηματισμού.

Ο τεχνικός της ομάδας του Λονδίνου, Τόμας Φρανκ, έκλεισε την πόρτα της εξόδου: «Είναι ξεκάθαρο πως θέλω να μείνει όσο γίνεται μεγαλύτερο διάστημα στην ομάδα. Ο Ιβάν είναι έτοιμος να επιστρέψει», τόνισε ο Δανός τεχνικός.

Διαβάστε επίσης: Ένα… παιδί του Καρβαλιάλ για την άμυνα του Ολυμπιακού

Η ανεξάρτητη επιτροπή της FA αποφάσισε να μειώσει κατά τρεις μήνες την ποινή αποκλεισμού του επιθετικού της Μπρέντφορντ, αναγνωρίζοντας την ειλικρινή μεταμέλειά του και λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι διαγνώστηκε με εθισμό στα τυχερά παιχνίδια.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με την απόφαση, ο Τόνεϊ μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου δεν είχε δικαίωμα ούτε να προπονείται με την ομάδα, ενώ ο αποκλεισμός του λήγει σήμερα και θα είναι στην αποστολή της ομάδας για το -εντός έδρας- ματς με τη Νότιγχαμ το Σάββατο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ