Άρσεναλ – Κρίσταλ Πάλας 5-0: Πάρτι των κανονιέρηδων στο Λονδίνο

Άρσεναλ – Κρίσταλ Πάλας 5-0: Πάρτι των κανονιέρηδων στο Λονδίνο

Με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Μαρτινέλι και Γκάμπριελ (από δύο γκολ) η Άρσεναλ έστησε πάρτι κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας (5-0) επιστρέφοντας έτσι στις νίκες μετά από ένα μήνα.

Με πέντε… κανονιές η Άρσεναλ κατάφερε να… σκορπίσει με 5-0 την Κρίσταλ Πάλας στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Premier League ανεβαίνοντας έτσι στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Αυτό ήταν το πρώτο τρίποντο για την ομάδα του Μικέλ Αρτέτα έπειτα από τις 17 Δεκεμβρίου όταν και είχε επικρατήσει απέναντι στην Μπράιτον. Έτσι με 43 βαθμούς πλέον βρίσκεται στο -2 από την Μάντσεστερ Σίτι και την Λίβερπουλ, έχοντας ωστόσο και ένα ματς περισσότερο

Διαβάστε επίσης: Πέθανε ο τραγουδιστής Χάρης Κωστόπουλος – Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο

Η Άρσεναλ μπήκε από την αρχή με το πόδι στο… γκάζι καταφέρνοντας να πάρει κεφάλι στο σκορ μόλις στο 11ο λεπτό με κοντινή κεφαλιά του Γκάμπριελ στο δεύτερο δοκάρι. Στο 37΄ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματα του με τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό να… χτυπά ξανά έπειτα από την άστοχη έξοδο του Χέντερσον κάνοντας έτσι το 2-0.

Στο δεύτερο μέρος, ο Τροσάρ έγραψε το 3-0 με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, έπειτα από ωραία αντεπίθεση της Άρσεναλ.

Όλα αυτά πριν πάρει την «σκυτάλη» ο Μαρτινέλι σημειώνοντας δύο γκολ μέσα σε δύο λεπτά στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 5-0.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Ράγια, Γουάιτ, Σαλιμπά, Γκάμπριελ (81′ Κίβιορ), Ζιντσένκο, Έντεγκααρντ, Ράις (73′ Ζορζίνιο), Χάβερτς (69′ Σμιθ Ρόου), Σακά, Ζεσούς (81′ Ενκετιά), Τροσάρ (69′ Μαρτινέλι).

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: Χέντερσον, Κλάιν (76′ Αμαντά), Άντερσεν, Γκουέι (87′ Τόμκινς), Μίτσελ, Λέρμα, Ρίτσαρντς, Χιουζ (68′ Όζο), Έζε, Ματετά, Σλουπ (76′ Φράνσα).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ